Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία πολύ είναι το νερό το οποίο έχει μαζευτεί στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Ανθή Καραγιάννη στην Καβάλα.

Ενημέρωση για την διεξαγωγή ή όχι του αυριανού αγώνα δεν υπάρχει και όλα θα εξαρτηθούν από την κατάσταση του γηπέδου αύριο Κυριακή την ώρα του αγώνα.

Οι σφοδρές βροχοπτώσεις του τελευταίου τριημέρου θέτουν σε κίνδυνο την διεξαγωγή του αυριανού αγώνα με τον Άρη Αβάτου. Η μεγαλύτερη επιφάνεια του γηπέδου στο Ανθή Καραγιάννη έχει καλυφθεί με νερό και μόνο αν το επόμενο 24ωρο μειωθεί η ένταση του φαινομένου υπάρχουν ελπίδες να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας.

Η κακοκαιρία επηρέασε και την προετοιμασία του ΑΟΚ για το δύσκολο παιχνίδι με την Θρακιώτικη ομάδα αφού οι προπονήσεις έγιναν σε κλειστούς χώρους.Ο Κώστας Μαρκόπουλος εξέτισε την τιμωρία του και θα βρίσκεται κανονικά στην διάθεση του προπονητή, ενώ και ο Γιώργος Γεμιστός ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις στο γόνατο και είναι θέμα προπονητή αν συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Γενικά ο ΑΟΚ δεν έχει θέματα με τραυματισμούς μετά από αρκετό καιρό ενώ δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με κάρτες αφού όλοι οι παίκτες που ήταν στο όριο εξέτισαν τις ποινές τους στα προηγούμενα παιχνίδια. Το παιχνίδι με τον Άρη Αβάτου τεχνική ηγεσία και παίκτες του ΑΟΚ το αντιμετωπίζουν με την δέουσα σοβαρότητα και δεν αποπροσανατολίζονται παρόλο το στραβοπάτημα του Αβάτου την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα με το Καλαμπάκι, θεωρείται ομάδα ικανή για να κάνει ζημιές.

Προηγούμενο άρθροΞεσαλώνουν οι Σκοπιανοί με τη Μακεδονία: Η κυβέρνηση Ζάεφ μιλά για «μακεδονο-ελληνική» λύση!
Επόμενο άρθροΕντολή εκκένωσης χωριών στον κάμπο της Ξάνθης