Για ακόμα μια χρονιά, την 9η συνεχόμενη, θα βρίσκεται στο «τιμόνι» του Βύρωνα Καβάλας. Ο διοικητικός παράγοντας που συνέδεσε το όνομα του με την αγωνιστικό άνοδο του ιστορικού συλλόγου, ο οποίος διαθέτει πλέον και μια δραστήρια Ακαδημία, αλλά και ένα εξίσου δραστήριο τμήμα βόλεϊ, παραμένει πρόεδρος του 9μελους ΔΣ, η σύνθεση του οποίου ανακοινώθηκε το πρωί της Κυριακής 10/6.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε το διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΣ Βύρωνα Καβάλας όπως αυτό συγκροτήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση των μελών του.

Πρόεδρος: Αριστείδης Καρίπογλου

Α’ Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνος Συντονισμού και Πετοσφαίρισης: Χριστόφορος Παπαϊωάννου

Β’ Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνος Ακαδημιών: Αδάμ Καφετζής

Γενικός Γραμματέας: Στέλιος Μαρκόπουλος

Ταμίας: Νικόλαος Ζώτος

Γενικός Αρχηγός: Σταύρος Ρήγας

Υπεύθυνος Βύρωνα Β’: Αντώνης Τραγαντζόπουλος

Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας: Αικατερίνη Αλεξανδρή

Μέλος: Κώστας Χατζηαναστασίου

Επίτιμος Πρόεδρος: Γεώργιος Βαρδάκας

Ευχόμαστε τόσο στον πρόεδρο που συνεχίζει στο τιμόνι του σωματείου για 9η συνεχόμενη χρονιά όσο και στα υπόλοιπα μέλη να έχουν μια δημιουργική και εποικοδομητική θητεία».

*** Εν τω μεταξύ ο Μηνάς Πτηνόπουλος που αποχώρησε στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας από την ομάδα, θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΕΠΣ Δράμας με τα χρώματα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίου Αθανασίου.

Προηγούμενο άρθροΝεαροί ξήλωσαν ομπρέλα του Δήμου Καβάλας και άναψαν φωτιά- Ανέβασαν story στο instagram
Επόμενο άρθροΜπάμπης Δράκος: Η μεγάλη ακρίβεια, το νέο φορολογικό νομοσχέδιο για τους ελεύθερους επαγγελματίες, ο γάμος για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, έπαιξαν ρόλο στην πτώση της ΝΔ