Βούλιαξε η Θάσος του τριήμερο του αγίου πνεύματος. Η θερμοκρασία «χτύπησε» κόκκινο και αυτοί που επέλεξαν το νησί για μία μικρή απόδραση δεν ήταν λίγοι.

Ο πρώτος μίνι καύσωνας του καλοκαιριού είναι γεγονός και συνδυάστηκε με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, βρίσκοντας έτσι τους κατοίκους της ΑΜΘ και όχι μόνο, στις παραλίες της Θάσου, αναζητώντας λίγη, χαλάρωση, ανάπαυση, μακριά από τους ρυθμούς της ρουτίνας και της καθημερινότητας.

Στα αξιοσημείωτα ήταν πως οι τουρίστες ήταν κυρίως Έλληνες γεγονός που ενθάρρυνε τους καταστηματάρχες της Θάσου καθώς η σεζόν ξεκινάει με θετικό πρόσημο. Παράλληλα σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι το τριήμερο του αγίου πνεύματος οι μαθητές και φοιτητές ολοκλήρωσαν τις εξετάσεις τους και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την εξόρμηση είτε με τις οικογένειες τους είτε με τους φίλους τους στο καταγάλανο νησί.

Παράλληλα να σημειωθεί όπως επισημαίνουν και άνθρωποι του τουριστικού, τα οι τιμές στα καταλύματα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές, όπως και οι τιμές στα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης, διότι Θάσος χωρίς διασκέδαση δεν υφίσταται. Παράλληλα θετικά τα μηνύματα για τον τουρισμό είναι και από τις χώρες του εξωτερικού.
Ενώ όπως τονίζει ο κύριος Φραγκιόγλου το επιμελητήριο στοχεύει και σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Έτσι από την επόμενη εβδομάδα ξεκινά η λειτουργία του πάρα πέντε στο πανέμορφο σημείο του Παραδείσου.

Προηγούμενο άρθροΒόμβα στους μισθούς για όλους – Πάγωμα και κατάργηση επιδομάτων ζητούν οι δανειστές
Επόμενο άρθροΕπιμένουν για το Ασημακοπούλου οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας-video