Δριμύτατη κριτική δέχθηκε η Γραμματέας της ΝΟΔΕ ΝΔ Καβάλας κα Στέλλα Παπαδοπούλου για το γεγονός ότι είναι υποψήφια με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Χριστόδουλο Τοψίδη. Η κα Παπαδοπούλου τόνισε ότι ο κ. Λαζαρίδης βιάστηκε καθώς η ίδια υπέβαλε αίτηση αναστολής της κομματικής ιδιότητάς της.

Συγκεκριμένα είπε ότι «για το θέμα που προέκυψε δεν μπορώ να πω και πολλά πράγματα. Έχω δώσει δείγματα γραφής μέσα στην κομματική οργάνωση εδώ και αρκετά χρόνια. Ήμουν πάντα εκεί, θα είμαι πάντα εκεί, είμαι Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό. Πάντα θα βοηθάω το κόμμα στο οποίο ανήκω με οποιονδήποτε τρόπο μπορώ κι ελπίζω να συμβάλλων κι εγώ με το λιθαράκι μου και στις εθνικές εκλογές από τις οποίες περιμένουμε επιτέλους την αλλαγή της κυβέρνησης και την αλλαγή της πολιτικής στην Ελλάδα προκριμένου να βγούμε από αυτό το τέλμα στο οποίο έχουμε μπει».

ΒΙΑΣΤΗΚΕ

Τόνισε δε πως «Ο κ. Λαζαρίδης έχω την εντύπωση ότι βιάστηκε να μιλήσει. Από την Τρίτη έχω παραδώσει στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ, κ. Χαράλαμπος Δράκο, αίτηση για να ανασταλεί η ιδιότητά μου στην κομματική δραστηριότητα. Είμαι στην κομματική οργάνωση εδώ και πολλά χρόνια, ξέρω τους κανόνες, ξέρω την κομματική διαδικασία και πειθαρχεία. Σέβομαι απόλυτα τα κομματικά όργανα και τον πρόεδρο του κόμματος και δεν θα μπορούσα να πράξω διαφορετικά. Παρ’ όλα αυτά η εσωτερική φωνή μέσα μου, μ’ έκανε να πάρω αυτήν τη συγκεκριμένη απόφαση, να είμαι υποψήφια με τον κ. Τοψίδη, γιατί θεωρώ ότι αυτό είναι το καλό του τόπου μου αυτήν τη στιγμή. Κατά την προσωπική μου άποψη πάντα. Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση, δεν το κρύβω. Ήταν μια δύσκολη απόφαση την οποία έλαβα αλλά θέλω κι εγώ να συμβάλλω όσο μπορώ στο να καλυτερεύσουν τα πράγματα στην περιφέρειά μας.

Βιάστηκε πολύ ο κ. Λαζαρίδης αλλά ο στόχος του πιστεύω ότι δεν ήμουν εγώ προσωπικά. Νομίζω ότι άλλοι είναι οι στόχοι του, άλλους θέλει να βλάψει μ’ αυτήν την «επίθεση» προς το πρόσωπό μου. Νομίζω, όμως, ότι αυτή η συμπεριφορά του στην Περιφερειακή Ενότητα της Καβάλας δεν τον βοηθάει και με τη δική του υποψηφιότητα. Όταν έρχεται κάποιος από άλλο κοινωνικό περιβάλλον, δεν έχει σχέση με την τοπική κοινωνία και αντί να πλησιάζει ανθρώπους, στελέχη, προκειμένου κι αυτός να ενταχθεί στο όλο κλίμα, αντί γι’ αυτό επιτίθεται σε πρόσωπα, νομίζω ότι αυτή η τακτική δεν θα τον βοηθήσει. Δεν είναι σωστό, δεν είναι δίκαιο και έντιμο και νομίζω ότι δεν γίνεται κι αποδεκτό από την κοινωνία κάτι τέτοιο. Τις καλύτερες προθέσεις του κόσμου να έχεις, όταν πας κάπου και φέρεσαι επιθετικά, το λογικό είναι οι άλλοι να αμυνθούν».

Εφημερίδα Καβάλα

Προηγούμενο άρθροΤο Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας προχωράει σε ανάπλαση του χώρου του στο Περιγιάλι
Επόμενο άρθροΤο αυτονόητο μια ανάσα πριν την άνοδο- Εκστρατεία των φιλάθλων με δωρεάν λεωφορείο για το παιχνίδι με το Καλαμπάκι