Την βασιλόπιττα του έκοψε το Επιμελητήριο Καβάλας την Κυριακή με την παρουσία όλων των Βουλευτών, Δημάρχων,προέδρων,επαγγελματιών και όλων των φορέων της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Την κοπή της βασιλόπιτας, ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ΦΝΘ κ. Στέφανος, στο κατάμεστο χώρο του Μπάτη ξεκινώντας και επίσημα η νέα χρονιά για το Επιμελητήριο της Καβάλας.

Αρχικά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μάρκος Δέμπας στάθηκε στα προβλήματα των επιχειρήσεων σημειώνοντας ότι η νέα χρονιά μακάρι να είναι καλύτερη για τους επιχειρηματίες και τις επιχειρήσεις.

Ο κ. Δέμπας αναφέρθηκε στη δύσκολη οικονομική κατάσταση η οποίο ολοένα και χειροτερεύει, ωστόσο, όπως παρατήρησε, ανοίγουν συνεχώς νέες, μικρές επιχειρήσεις, σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο, όμως δεν αρκούν για να ανακάμψει η οικονομία, καθώς «χρειάζεται δράση από όλους μας, ανασυγκρότηση της τοπικής οικονομίας μέσα από ένα αναπτυξιακό κίνημα και μια συμμαχία των παραγωγικών δυνάμεων, κάτι που αποτελεί βασικό μας στόχο».

Τη στήριξή τους στους επιχειρηματίες εξέφρασαν ο Μητροπολίτης ΦΝΘ κ. Στέφανος αλλα και ο καθένας απο τους παρευρισκόμενους που μίλησαν ενώ δεν έλειψε και ένα “θερμό” επεισόδιο που έγινε ανάμεσα στον Βουλευτή Ν.Δ Ν.Καβάλας Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Βουλευτή Συριζα Ν.Καβάλας Γιώργο Παπαφιλλίπου για τα όσα είπε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος για την κυβέρνηση με τον κ.Παπαφιλλίπου να λεει οτι δεν υπήρχε απάντηση απο τους κυβερνητικούς Βουλευτές γιατί μίλησαν πρώτοι αρα δεν υπήρχε δυνατότητα να απαντήσουν στα όσο είπε!

Στην εκδήλωση βρέθηκαν και οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων Δράμας, Ροδόπης και Έβρου.

Προηγούμενο άρθροΑνατροπή για την ψήφο εμπιστοσύνης! Όλα δείχνουν συζήτηση εξπρές και ψηφοφορία την Τετάρτη
Επόμενο άρθροΔήλωση παραίτησης υπέβαλε η Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Μαρία Κόλλια Τσαρουχά