Mε λευκά λουλούδια στα χέρια οι πολίτες περιμένουν στις ουρές έξω από την εκκλησία – Στις 12:30 η εξόδιος ακολουθία, αύριο η ταφή στο Κοκκινοχώρι Καβάλας – Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο

1-Karras-laiko-proskhnhma-live-eikona
Πλήθος κόσμου έχει μαζευτεί από τις 08:00 το πρωί , στον Ιερό Ναό της του Θεού Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, όπου η σορός του Βασίλη Καρρά θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Σε βαρύ κλίμα και κρατώντας λευκά λουλούδια, πολίτες στη Θεσσαλονίκη περιμένουν τη σορό του Βασίλη Καρρά για να αποτίσουν φόρο τιμής.

Δείτε ακόμη: Όλες τις ειδήσεις για την Βασίλη Καρρά

Βασίλης Καρράς: Ποιος ήταν ο λαϊκός τραγουδιστής με τις τεράστιες επιτυχίες (Βίντεο – Παλιές φωτογραφίες)

Βασίλης Καρράς – Συγκλονίζει ο Ηλίας Ψινάκης: “Μας γ@…ες τα Χριστούγεννα”

Βασίλης Καρράς: Όταν τραγούδησε με την “πεταλούδα” στο χέρι για να μην απογοητεύσει το κοινό (Βίντεο)

«Πέθανε μαζί του και ένα κομμάτι της εφηβείας μου και της νιότης μου», ανέφερε θαυμαστής του σπουδαίου καλλιτέχνη.

«Ήρθαμε εδώ, γιατί έχουμε μεγαλώσει με τα τραγούδια του Βασίλη Καρρά», είπε άλλος θαυμαστής.

«Ήρθαμε να τιμήσουμε τον άρχοντα, καψουρεύτηκα, πόνεσα μαζί του», ανέφερε θαυμάστρια.

Δείτε το βίντεο:

Η σορός του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 10:00 έως τις 16:00 στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, θα ακολουθήσει η εξόδιος ακολουθία στις 12:30, η οποία θα τελεστεί από τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Φιλόθεο, ενώ η ταφή θα γίνει στην γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας την Τετάρτη 27/12/2023 στις 12:00.

Βασίλης Καρράς: Η Θεσσαλονίκη αποχαιρετά τον “άρχοντα” – Ουρές για το λαϊκό προσκύνημα στον τραγουδιστήΒασίλης Καρράς: Η Θεσσαλονίκη αποχαιρετά τον “άρχοντα” – Ουρές για το λαϊκό προσκύνημα στον τραγουδιστή
Στο τελευταίο αντίο θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι φιλαρμονικές Νέας Προποντίδας και Απόλλων Ροδολίβους. Τον επικήδειο λόγο θα εκφωνήσει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής.

Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος, είναι αντί στεφάνων, να στηριχθεί ο σύλλογος παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, Φλόγα.

Προηγούμενο άρθροΤραγικό θανατηφόρο δυστύχημα στο Μοναστηράκι
Επόμενο άρθροΣυνεδρίασε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά- Θα δοθεί το όνομα του στην κεντρική οδό και στην πλατεία του οικισμού του Κοκκινοχωρίου