-Καλό ταξίδι για την γειτονιά των Αγγέλων Μάνο !!!

Τα θερμά συλλυπητήρια όλης της οικογένειας του #ΜΕΓΑ_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ στους οικείους του !

Καλό παράδεισο Μάνο

-Το Δ.Σ του Ορφέα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Μάνου Καζαντζόγλου για τον άδικο χαμό του.

Ένα παλικάρι 26 χρονών έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

-Ανακοίνωση Α.Σ. ΠΑΓΓΑΙΟ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας άλλα και όλοι η οικογένεια του σωματίου μας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου συντοπίτη μας και πρώην ποδοσφαιριστή τόσο της ανδρικής ομάδας όσο και των τμημάτων υποδομής μας Μανώλη Καζαντζόγλου, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Καλό παράδεισο Μανώλη…

Με αφορμή το δυσάρεστο περιστατικό του θανάτου του ποδοσφαιριστή του Σωματείου Ένωση Παγγαιϊκού-Δρυάδος, Μάνου Καζαντζογλου, το Δ.Σ του Byzantio F.C. θα ήθελε να εκφράσει τα βαθιά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ραντεβού στα γήπεδα του ουρανού.

Αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά.

-Το Δ.Σ ,το προπονητικό και ποδοσφαιρικό team του Βρασίδα Νέας Περάμου εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Μάνου Καζαντζογλου για τον άδικο χαμό του!!!Καλό παράδεισο να έχει…

-Το Δ.Σ. της Δόξας Αμυγδαλεώνα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του 26χρονου ποδοσφαιριστή, Μάνου Καζαντζόγλου.

Ο Θεός να τους δίνει κουράγιο…

Καλό Παράδεισο Μάνο…

«Βγάλε μια φωτογραφία να έχω στο αρχείο μου», μου έλεγε ο Μάνος σε κάθε παιχνίδι της Ένωσης Παγγαιϊκού Δρυάδας…

Το νήμα της ζωής του όμως κόπηκε πριν από λίγες ώρες τόσο πρόωρα και άδικα ενώ βρισκόταν για σωματική άσκηση προς το μοναστήρι της Εικοσιφοίνισσας, όπως έκανε συχνά εν μέσω καραντίνας.  Βαρύ το πένθος, ανείπωτος  ο πόνος για τους συγγενείς και φίλους του νεαρού συνδημότη μας.

Ήταν μόλις 26 ετών, με καταγωγή από τη Νικήσιανη και το Παλαιοχώρι. Έπαιξε στον ΑΣ Παγγαίο και συνολικά τρία χρόνια στο σύλλογο της Ένωσης Παγγαιϊκού Δρυάδας, σε θέση βασικού. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στην Κομοτηνή όπου σπούδαζε στα ΤΕΦΑΑ. Αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής και παράλληλα είχε αναλάβει προπονητής σε ένα τμήμα της Ακαδημίας του συλλόγου. Είχε θητεία και στην Αναγέννηση Θρυλορίου (ΕΠΣ Θράκης).

Καλό παράδεισο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Δεν έχω άλλα λόγια…

Πηγή:www.kavala-sports.gr

Προηγούμενο άρθροΚαβάλα | Η επόμενη μέρα στον τουρισμό – Ιδέες, προτάσεις και τα προβλήματα για το restart
Επόμενο άρθροΚεραμέως: Στις 15 Ιουνίου οι Πανελλήνιες Εξετάσεις