Από αξιόπιστη πηγή πληροφορήθηκα ότι ο Τσίπρας έχει δεχθεί εισήγηση να θέσει όριο ηλικίας για τη συµµετοχή στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Αποχωρούν Φλαμπουράρης – Δραγασάκης

Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από την απόφαση του προέδρου Αλέξη, δεδοµένη θα πρέπει να θεωρείται η εθελοντική αποχώρηση των Φλαµπουράρη – Δραγασάκη από τα κοινοβουλευτικά δρώµενα.

Συνάντηση Μαρκόπουλου στην Κουμουνδουρου

Στην Κουμουνδούρου εντόπισε το πρωί της Πέμπτης άνθρωπός μου τον δήμαρχο Γαλατσίου και πρόεδρο των δημάρχων της Αττικής, Γιώργο Μαρκόπουλο, με ακόμα πέντε-έξι συναδέλφους του. Η αλήθεια είναι ότι μου προκάλεσε εντύπωση η εκεί παρουσία του (σχετικά) «γαλάζιου» δημάρχου. Γι’ αυτό και το έψαξα, μήπως είχα χάσει κάποιο επεισόδιο. Τελικά, έμαθα ότι ο λόγος της επίσκεψής του στα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ είχε να κάνει με μια θεσμική συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο Αλέξη. Τίποτα παραπάνω και σίγουρα τίποτα λιγότερο. Όσοι τώρα λένε ότι κρατούσε σάντουιτς από το «Da capo» έχουν ως στόχο να λεκιάσουν το κρυστάλλινο προφίλ του φίλου μου του Γιώργου.

Η τελική επιλογή του Παπαμιμίκου

Κατέληξε (με την καλή έννοια) ο Παπαμιμίκος σε σχέση με τα μελλοντικά του σχέδια. Eτσι, όπως μαθαίνω από έναν έμπειρο επί των αυτοδιοικητικών τύπο, ο ανιψιός του Ιβάν αποφάσισε να κατέβει (τελικά) για δήμαρχος στη Θεσσαλονίκη, βλέποντας ότι δεν έχει καμία απολύτως τύχη να εκλεγεί βουλευτής. Ωστόσο, να με θυμάστε ότι στο τέλος δεν θα «κατέβει» ούτε για κλητήρας στον δήμο.

Οι εξελίξεις με Κεφαλογιάννη

Για να ξέρετε, ο Μανώλης Κεφαλογιάνννης αρνήθηκε στον πρωθυπουργό να είναι υποψήφιος στο Ηράκλειο της Κρήτης. Και επειδή δεν θέλει να αφήσει χωρίς Κεφαλογιάννη τον νομό, του πρότεινε για υποψήφιο τον ανιψιό του. Πρόκειται για έναν νεαρό που ήδη αναπτύσσει έντονη κομματική δράση μετά από σχετική πρωτοβουλία του γραμματέα της Ν.Δ., Παύλου Μαρινάκη.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 2 Απριλίου 2022

Προηγούμενο άρθροΕργασίες συντήρησης των αντλιοστασίων ακαθάρτων Α4 και Α5 στην Καβάλα και του ΑΚ4 στη Νέα Καρβάλη (6-4-2022)
Επόμενο άρθροΟ ΟΛΑ θα προωθήσει στο ΤΑΙΠΕΔ το ψήφισμα του δήμου Αλεξανδρούπολης για την διεκδίκηση της χερσαίας ζώνης του λιμανιού