Τρεις Γάλλοι ποδοσφαιριστές, βρίσκονται στην καλύτερη ενδεκάδα, που προέκυψε μετά από την σχετική ψηφοφορία, που οργάνωσε η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe». Πρόκειται για τον Τεό Ερναντέζ, τον Νταγιότ Ουπαμεκανό και τον Κιλιάν Μπαπέ, με τον Ερλινγκ Χάαλαντ, να «συνοδεύει» τον νεαρό Γάλλο στην «γραμμή κρούσης», στον σχηματισμό 4-4-2.

Ο Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης, συγκέντρωσε το 33% των ψήφων, για την θέση του τερματοφύλακα και άφησε… μακράν πίσω του, τον Μαροκινό, Γιασίν Μπουνού (15%) και τους Γάλλους, Μάικ Μενιάν (12%) και Ούγκο Γιορίς (11%), ενώ με 10%, ακολούθησαν οι Ντομινίκ Λιβάκοβιτς και Εμιλιάνο Μαρτίνες.

Οι επιλογές των αναγνωστών της κορυφαίας εφημερίδας, για τις πτέρυγες στην άμυνα, ήταν ο Ασράφ Χακίμι (53%) (έναντι 23% του Κάιλ Γουόκερ) για την δεξιά πλευρά, ενώ ο Τεό Ερναντέζ (52%) δεν… απειλήθηκε από τον Νούνο Μέντες (13%) για το αριστερό άκρο. Οσον αφορά στους κεντρικούς αμυντικούς… επικράτησαν μετά από «μάχη», ο Ουπαμεκανό (16%) και ο Γιόσκο Γκβάρντιολ (14%).

Για την μεσαία γραμμή, ο… αειθαλής, Λούκα Μόντριτς (26%) βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων, ακολουθούμενος από τον Τζουντ Μπέλιγχαμ (12%), ενώ στους μεσοεπιθετικούς, ο παγκόσμιος πρωταθλητής Λιονέλ Μέσι (33%) και ο πρωταθλητής Αγγλίας, Κέβιν Ντε Μπρόινε, συγκέντρωσαν την προτίμηση των συμμετασχόντων.

Τέλος, για την επίθεση, επιλέχθηκαν ο Κιλιάν Μπαπέ με το εντυπωσιακό ποσοστό του 40% (!), ενώ ο Νορβηγός άσος της Μάντσεστερ Σίτι, προτιμήθηκε από το 29% των ψηφοφόρων.

Προηγούμενο άρθροΤο μήνυμα του Μητροπολίτη ΦΝΘ Στέφανου για τα Χριστούγεννα
Επόμενο άρθροΠλημμύρισε με μελωδίες το Δημαρχείο του Δήμου Νέστου