“Κληρώνει” σήμερα για τη Λαϊκή Αγορά Καβάλας  λίγο πριν την Κυριακή του Πάσχα, με τους καταναλωτές να κάνουν τις τελευταίες αγορές τους. Ο πρόεδρος του Σωματείου των  Παραγωγών κ. Παναγιώτης Δημητρακές έκανε σχετικές δηλώσεις.

Συγκεκριμένα είπε ότι «τη Μεγάλη Πέμπτη είχε λαϊκή στη Νέα Καρυά και εξυπηρετήθηκε ο κόσμος της περιοχής που δεν μπορεί να κατέβει Χρυσούπολη.

Μια καλή και ήσυχη λαϊκή. Τη Μεγάλη Παρασκευή είχε στην Ελευθερούπολη και σήμερα Μεγάλο Σάββατο στην Καβάλα θα βρούμε τα φρέσκα προϊόντα από τους παραγωγούς, σαλάτες εποχής, κρεμμυδάκια, ό,τι χρειάζεται το πασχαλινό τραπέζι.

Σιγά- σιγά ξεκινάει  η καλοκαιρινή σεζόν, θα βγαίνουν ντομάτες, αγγούρια, πιπέρια, μελιτζάνες. Μέσα στον επόμενο μήνα θα έχουν βγει όλες οι παραγωγές. Αρκεί να πάει καλά ο καιρός και να μην έχουμε τα περσινά καμώματα του Ιουνίου, που μέσα στα χωράφια υπήρχε 1,5 μέτρο νερό και κάηκαν όλα. Βρώμισε ο κάμπος. Αν πάνε όλα καλά, θα βγει στην αγορά η παραγωγή. Αυτές τι μέρες ελπίζουμε να είναι καλός ο καιρός για να κατέβει ο κόσμος στην αγορά και να μπορέσουμε κι εμείς να λειτουργήσουμε».

Για την ερχόμενη εβδομάδα είπε ότι «δεν θα αλλάξει κάτι στα παζάρια. Πιθανόν να αλλάξει στις Κρηνίδες και θα αλλάξει αυτή του Πρίνου λόγω δεύτερης μέρας του Πάσχα».

Για το φετινό χειμώνα είπε ότι «ήταν πολύ δύσκολος λόγω καιρού. Δεν σταμάτησε να βρέχει και ήμασταν όλη μέρα κάτω από μία τέντα. Μας «έδερνε» ο ήλιος, μας «έδερνε» η βροχή, το χιόνι, ο αέρας. Όπως και να το κάνουμε ο χειμώνας είναι δύσκολος. Όχι ότι το καλοκαίρι είναι καλύτερο, αλλά διαφορετική είναι η διάθεση του καλοκαιριού».

Προηγούμενο άρθροΛευκή ισοπαλία το φιλικό παιχνίδι του ΑΟΚ με τον Ορφέα- Αναμονή για την αναδιάρθρωση
Επόμενο άρθροΟι Καβαλιώτες κατέκλυσαν το κέντρο της πόλης για τα τελευταία ψώνια του Πάσχα