Αυξάνονται κατά δυο ευρώ τον μήνα τα πάγια στα τιμολόγια της Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας, όπως αποφάσισε την Τρίτη (11/6) στη συνεδρίαση του, το διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης.

Για τους λόγους που αποφασίστηκαν οι αυξήσεις αυτές, έκανε δηλώσεις, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Κ., Απόστολος Χρόνης.

ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟΥ 2022…

”Στο διοικητικό συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας που συνεδρίασε την Τρίτη (11/6), αποφασίστηκε να υπάρξουν αυξήσεις, λόγω χρηματοδοτικού κενού, εξαιτίας της αύξησης του ενεργειακού κόστους το 2022, των αυξήσεων των υλικών και των καυσίμων. Για να καλυφθεί αυτό το κενό έπρεπε να πάρουμε μια απόφαση για να μπορέσουμε να πάρουμε χρήματα και να καλύψουμε το κενό του 2022. Η απόφαση είναι να μπουν δυο ευρώ τον μήνα σε κάθε σπίτι στο πάγιο για έναν χρόνο. Αυτό θα ισχύσει άπαξ”, σημείωσε αρχικά στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας.

ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2025 ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΕΥΡΩ

”Εμείς ήδη έχουμε προχωρήσει στις παρεμβάσεις που έπρεπε να κάνουμε. Ήδη έχουμε προχωρήσει στην εξοικονόμηση ενέργειας. Μόνο το 2022, σε σχέση με το 2021, έχουμε μειώσει την κατανάλωση ρεύματος κατά 2,2 εκ. ευρώ. Όμως επειδή είχε αυξηθεί η τιμή, το κενό ήταν πολύ μεγάλο. Η κυβέρνηση και το κράτος δεν έλαβαν καμιά μέριμνα για να βοηθηθούν και να στηριχθούν οι Δ.Ε.Υ.Α., οπότε κάπως έπρεπε να καλυφθεί το κενό. Τον Ιούνιο του 2025 θα αποσυρθεί αυτό το δίευρω, γιατί θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι ενεργειακές παρεμβάσεις, ενώ θα έχουν στηθεί και τα φωτοβολταϊκά πάρκα στο Δάτο και δίπλα στον Χ.Υ.Τ.Α. για λογαριασμό της Δ.Ε.Υ.Α.Κ., πέρα από την ενεργειακή κοινότητα”, επισήμανε καταληκτικά ο Απόστολος Χρόνης.

Προηγούμενο άρθροΜε απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική δράση για την οστεοπόρωση στο Δήμο Παγγαίου
Επόμενο άρθροΣε έξι γήπεδα της Καβάλας το 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου Κ12 και Κ14