Ασφαλτόστρωση στη Σκάλα Καλλιράχης – Χρηματοδότηση τριών μεγάλων έργων στη Θάσο

Με ανάρτησή του ο δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης γνωστοποίησε ότι η διοίκηση του Δήμου πέτυχε τη χρηματοδότηση τριών σημαντικών έργων, συνολικού προϋπολογισμού άνω των 8 εκατομμυρίων ευρώ, στην κοινότητα Καλλιράχης.

Όπως επισημαίνει, οι διαδικασίες υλοποίησης των έργων δεν είναι απλές, καθώς απαιτούνται ενέργειες εντός ενός πολύπλοκου νομοθετικού πλαισίου, με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθυστερήσεις και επιπτώσεις στην καθημερινότητα των πολιτών.

Έπειτα από συνεννόηση του Δήμου, μέσω του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Σταύρου Τσολάκη, της ΔΕΥΑΘ και της αναδόχου εταιρείας, δρομολογείται η ασφαλτόστρωση δρόμου στη Σκάλα Καλλιράχης, από την εκκλησία και σε μήκος περίπου 500 μέτρων. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στις επόμενες 15 ημέρες.

Η διοίκηση του Δήμου και η πρόεδρος της κοινότητας συνεχίζουν να εργάζονται για την επίλυση προβλημάτων, ακόμα κι αν αυτό δεν γίνεται στον επιθυμητό χρόνο, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση. Ο δήμαρχος ζήτησε την κατανόηση των πολιτών για την ταλαιπωρία και υπογράμμισε πως στόχος παραμένει η ουσιαστική βελτίωση της καθημερινότητας και η αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων της περιοχής.

Η ανάρτηση του Δημάρχου αναφέρει:

Η διοίκηση του Δήμου, συνεπής στις δεσμεύσεις της, πέτυχε τη χρηματοδότηση τριών μεγάλων έργων – συνολικού προϋπολογισμού άνω των 8.000.000€ – στην Κοινότητα Καλλιράχης!!

Η εκτέλεση αυτών των έργων, μέσα σε ένα πολύπλοκο νομοθετικό πλαίσιο, δημιουργεί και καθυστερήσεις αλλά και προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών! Κάτι που βέβαια μας στενοχωρεί!

Ύστερα από συνεννόηση του Δήμου, μέσω του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Τσολάκη Σταύρου, της ΔΕΥΑΘ, αλλά και της εταιρείας που έχει την ευθύνη της εκτέλεσης των έργων εντός της Κοινότητας, ο δρόμος στη Σκάλα Καλλιράχης από την εκκλησία και σε μήκος περίπου 500 μέτρων, σε περίπου 15 ημέρες, θα ασφαλτοστρωθεί σε όλο του το μήκος και το πλάτος!!!

Η διοίκησή μας, με αρωγό την πρόεδρο της Κοινότητας, προσπαθεί να δίνει λύσεις στα προβλήματα των πολιτών! Δυστυχώς, πολλές φορές όχι στον επιθυμητό χρόνο, αλλά σχεδιάζει, προγραμματίζει και εκτελεί με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών και της τοπικής κοινωνίας, αγγίζοντας προβλήματα που προηγούμενες διοικήσεις τα προσπερνούσαν αδιαφορώντας!!!

Ζητώντας την κατανόηση των πολιτών και εκφράζοντας τη λύπη μας αλλά και τη συγγνώμη μας για την ταλαιπωρία κάθε πολίτη ξεχωριστά, θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα της επίλυσης των χρόνιων προβλημάτων του τόπου μας!

Hot this week

Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους οι αλιείς – Τι αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους

Σε αναστολή των κινητοποιήσεών τους προχωρούν οι αλιείς, έπειτα...

Δήμος Παγγαίου: Χρηματοδότηση 2 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση ζημιών στο παραλιακό μέτωπο

Η αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από έντονα καιρικά...

Κομισιόν: Ενέκρινε ρήτρα διαφυγής για την ενέργεια αποκλειστικά για την Ελλάδα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε αποκλειστικά για την Ελλάδα αίτημα...

Πέντε σημαντικές αποφάσεις του ΠΕΣΥ ΑΜΘ για την επιχειρηματικότητα της Περιφέρειας

Πέντε σημαντικές αποφάσεις για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, την...

Το Νοσοκομείο Καβάλας δεν χρειάζεται άλλους «σωτήρες». Χρειάζεται γιατρούς, νοσηλευτές και στοιχεία

Υπάρχει κάτι παράδοξο στην τελευταία δημόσια συζήτηση για το...

Topics

Κομισιόν: Ενέκρινε ρήτρα διαφυγής για την ενέργεια αποκλειστικά για την Ελλάδα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε αποκλειστικά για την Ελλάδα αίτημα...

Πέντε σημαντικές αποφάσεις του ΠΕΣΥ ΑΜΘ για την επιχειρηματικότητα της Περιφέρειας

Πέντε σημαντικές αποφάσεις για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, την...

Δήμος Παγγαίου: Ανακαλούνται οι άδειες λειτουργίας 11 γηπέδων – Ξεκινούν επανέλεγχοι ασφάλειας

Την ανάκληση των προσωρινών αδειών λειτουργίας έντεκα γηπέδων ποδοσφαίρου...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες