Πλένουμε το μπούτι, το αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τη ρίγανη το θυμάρι και το δεντρολίβανο. Κάνουμε μικρές σχισμές στο κρέας και βάζουμε το μισό σκόρδο. Βάζουμε στον ηλεκτρικό τρίφτη το τα πορτοκάλια, το μέλι, αλάτι,πιπέρι,θυμάρι,μουστάρδα και το υπόλοιπο σκόρδο και πολτοποιούμε να γίνει μια λεία σάλτσα.

Προηγούμενο άρθροΣτον Έβρο την Κυριακή του Πάσχα Μητσοτάκης – Παναγιωτόπουλος;
Επόμενο άρθροΕυχαριστήριο των γιατρών του ΕΣΥ Καβάλας προς τον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας