Αποκαταστάθηκε η βλάβη στη Θάσο – Μήνυμα ευγνωμοσύνης από τον δήμαρχο Θάσου Λευτέρη Κυριακίδη

Μετά από αρκετές ημέρες ταλαιπωρίας, η Θάσος γύρισε ξανά στην κανονικότητα, καθώς αποκαταστάθηκε η σοβαρή βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης. Με ανάρτησή του ο δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης ευχαρίστησε δημόσια τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ που έδωσαν, όπως τόνισε, μια μεγάλη μάχη με τον χρόνο και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι εξειδικευμένοι τεχνίτες έφτασαν ακόμη και με ελικόπτερο στο νησί, προκειμένου η διαδικασία αποκατάστασης να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατό. Παράλληλα, υπογράμμισε πως οι πιέσεις από πλευράς τοπικής κοινωνίας έφτασαν μέχρι και το πρωθυπουργικό γραφείο, το οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα.

«Ας εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στους ανθρώπους του ΔΕΔΔΗΕ που εργάστηκαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για τον τόπο μας», ανέφερε ο κ. Κυριακίδης, επισημαίνοντας πως οι τεχνικοί δούλεψαν ασταμάτητα, χωρίς ωράριο, για να επανέλθει η ηλεκτροδότηση.

Ο δήμαρχος έκλεισε το μήνυμά του με αισιόδοξο τόνο, σημειώνοντας ότι τόσο οι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες μπορούν πλέον να απολαύσουν το νησί με υπομονή, δύναμη και καλή διάθεση.

Hot this week

Δύο εκδηλώσεις για την ανάδειξη σημαντικών αρχαιολογικών σημείωντης Καβάλας και της Θάσου διοργανώνει η Π.Ε. Καβάλας

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος...

Μάκης Παπαδόπουλος: “ΚΑΒΑΛΑ 2036: ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ – Ένα εκατομμύριο επισκέπτες τον χρόνο”

Η τουριστική επιτυχία μιας πόλης δεν μετριέται μόνο από...

Topics

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι διήμερες εκδηλώσεις Χρώματα & Αρώματα

Από τις διήμερες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Κηπούπολης -...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες