Θρήνο στη Ξάνθη, σκόρπισε η είδηση του απαγχονισμού, γνωστού στην τοπική κοινωνία της περιοχής προσώπου, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος, νωρίς το πρωί της Παρασκευής, από την παλιά γέφυρα των Πηγαδίων.Πρόκειται για έναν άνδρα 59 ετών, ο οποίος σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που βρέθηκε στο σημείο και με τα όσα επιβεβαιώνει στην ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ο Διευθυντής Αστυνομίας Ξάνθης κ. Ευάγγελος Γκίκας «ο απαγχονισμός έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής».

«Ο 59χρονος, ήταν κρεμασμένος στην παλιά στενή γέφυρα των Πηγαδίων Ξάνθης. Είναι από τη Ξάνθη» συνεχίζει ο ίδιος, σημειώνοντας ότι «ερευνούμε από το οικείο περιβάλλον τους λόγους για τους οποίους προχώρησε σε μια τέτοια πράξη και οι οποίοι σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία είναι μάλλον οικονομικοί. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης, ενώ δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο βρέθηκε νωρίς το πρωί τόσο ο ίδιος ο Διευθυντής της Αστυνομίας Ξάνθης, μαζί με Αστυνομικούς της Υπηρεσίας, όσο και ο Ιατροδικαστής που διαπίστωσε το θάνατό του. 

Η σορός του άτυχου άνδρα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Προηγούμενο άρθροΤύχη βουνό για τον πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας-video
Επόμενο άρθροΤο πεδίο “Ε” το επόμενο βήμα της Energean Oil & Gas