Η κάκιστη παράδοση όταν ο ΑΟΚ αγωνίζεται στις Σέρρες συνεχίστηκε. Μετά από 11 συνεχόμενες νίκες ο ΑΟΚ ηττήθηκε στο 88΄ λεπτό με γκολ του Παπαβασιλείου και βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση αφού βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή. Το οξύμωρο είναι ότι και οι δύο ήττες που έχει ο ΑΟΚ στο πρωτάθλημα είναι στο φινάλε και αυτό φέρνει μεγαλύτερη απογοήτευση. Στο α΄ μέρος ο ΑΟΚ ήταν καλύτερος και δημιούργησε ευκαιρίες κυρίως με σουτ έξω από την περιοχή ενώ ακυρώθηκε γκολ του Γαβριηλίδη. Στο β΄ μέρος όσο περνούσε η ώρα το άγχος μεγάλωνε και η μεγάλη ευκαιρία δεν έγινε γκολ όταν το σουτ του γεμιστού έβγαλε πάνω από την γραμμή ο κορυφαίος κεντρικός αμυντικός του Πανσερραικού Καστριτσέας. Ο ΑΟΚ δικαίως διαμαρτύρεται νωρίτερα σε ανατροπή του Μαρκόπουλου αλλά ο Διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι όπως και στο 84΄ λεπτό που έδωσε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ζιώγα. Ο Πανσερραικός με την σειρά του βγήκε μπροστά και προειδοποίησε με σουτ του Παπαβασιλείου στο δοκάρι με τις δύο ομάδες να θέλουν την νίκη. Τελικά στο 88΄ λεπτό ο Παπαβασιλείου πρόλαβε τον Λυμπεράκη και με κοντινή προβολή έκανε το 1-0. Τον αγώνα παρακολούθησαν και διακόσιοι περίπου Καβαλιώτες.

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ :

Στο 12΄ λεπτό ο Τσούτσης απείλησε αλλά το γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή έφυγε άουτ.

Στο 23΄ λεπτό πλασαριστό σουτ ο Γιαντσίνοβιτς έφυγε άουτ.

Στο 29΄ λεπτό σουτ Ομπόσου αουτ.

Στο 32΄ λεπτό ο Λυμπεράκης έπιασε φοβερό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω.

Στο 67΄ λεπτό σουτ Γεμιστού με εξουδετερωμένο τον Τερματοφύλακα έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Καστριτσέας.

Στο 73΄ λεπτό σουτ Παπαβασιλείου στο δοκάρι.

Στο 81΄ λεπτό κεφαλιά Μαρκόπουλο στο πρώτο δοκάρι λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 88΄ λεπτό κοντινή προβολή Παπαβασιλείου για το 1-0

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ :

OΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ :

Πανσερραϊκός : Στεφανίδης ,Μπάρλας , Αποστολόπουλος (73’ Μακούσης) , Καστριτσέας , Κούτλας , Πολύζος , Κονταξής , Ζιώγας , Κεχαγιάς (55’ Παπαβασιλείου) , Γκούρτσας (92’ Ζώβληκας) , Obosu (90’ Παπαδόπουλος).

ΑΟΚ : Δήμιζας , Ζέρης , Λυμπεράκης , Κασμερίδης , Τουμανίδης , Γαβριηλίδης , Σβεν (79’ Παπαδόπουλος) , Θωμαϊδης , Βαλαβανόπουλος (69’ Λίτσκας) , Τσούτσης (55’ Γεμιστός) , Μαρκόπουλος.

Προηγούμενο άρθροΑ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΚ: Ο Βρασίδας πήρε το ντέρμπι – Με νίκες συνέχισαν Βύρωνας, Αναγέννηση και Δόξα Θεολόγου
Επόμενο άρθροΤο καινοτόμο κατσικίσιο αριάνι Παγγαίο από τον Μάρτιο στις αγορές Καβάλας, Δράμας και Σερρών