Το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας προσανατολίζεται να επαναφέρει κάποια απογευματινά δρομολόγια. Ο πρόεδρός του κ. Στράτος Μακρογιαννίδης επεσήμανε ότι αν τηρηθούν οι δεσμεύσεις του δημάρχου θα προχωρήσουν σε μία τέτοια ενέργεια.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «δώσαμε μια υπόσχεση στον δήμαρχο Καβάλας, αν πράξει αυτά που είπαμε μεταξύ μας, θα βοηθήσουμε βάζοντας κάποια απογευματινά δρομολόγια. Μιλάμε για τις γραμμές του Προφήτη Ηλία, της Δεξαμενής, του Αγίου Κωνσταντίνου κλπ, που όμως δεν υπάρχει και καθόλου επιβατική κίνηση. Από την έναρξη της πανδημίας και μετά δεν ανεβαίνει και δεν κατεβαίνει κανείς εκεί, αλλά εμείς θα βάλουμε μήπως και κάνουμε κάτι».

ΚΙΝΗΣΗ

Για την κίνηση είπε ότι «βασικοί πελάτες μας είναι οι ηλικιωμένοι και οι φοιτητές, Εκεί εστιάσαμε λίγο παραπάνω διότι από αυτούς ζούμε κι εκπληρώσαμε τα «θέλω» τους. Βάλαμε μηχάνημα έκδοσης εισιτηρίων, βάλαμε ένα δρομολόγιο πολύ αργά για να μπορούν οι φοιτητές να επιστρέφουν στο Πανεπιστήμιο από την αγορά. Γενικά εστιάζουμε εκεί που έχουμε επιβατική κίνηση. Γι’ αυτό θέλουμε να υποδεχθούμε με αγάπη τους φοιτητές και να τους έχουμε από κοντά. Τους φιλοξενούμε στην πόλη μας και πρέπει να τους δούμε με καλό μάτι, για να έχουν μια καλή εικόνα από την Καβάλα».

ΕΞΟΔΑ

Για τα έξοδα που έχουν αυξηθεί είπε ότι «προσπαθούμε να λύσουμε το ενεργειακό πρόβλημα μέσω του Υπουργείου. Μας υποσχέθηκαν ότι θα πάρουμε ένα βοήθημα. Δεν μπορούμε να κλείσουμε τα λεωφορεία, οπότε κάνουμε κάποιες κινήσεις εκεί που πρέπει για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε. Με δύο ευρώ το πετρέλαιο είναι δύσκολο να επιβιώσουν κάποιοι επιχειρηματίες. Το εισιτήριο παραμένει ως έχει οπότε δυσκολευόμαστε αλλά προσπαθούμε από άλλες πηγές να μπορέσουμε να επιζήσουμε. Όπως, για παράδειγμα, να κάνουμε τα δικά μας καύσιμα, το δικό μας αμαξοστάσιο».

Προηγούμενο άρθροΜε άτυπη συμφωνία ναυτιλιακών εταιρειών- Λιμεναρχείου υπάρχει πλοίο επιφυλακής στη Θάσο
Επόμενο άρθροΏρα Δημιουργίας: Ο βασιλιάς ειναι πλέον γυμνός