Ανδρέας Γεωργίου: Παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Σιμώνη Χριστοδούλου

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν σήμερα, Κυριακή (01/09), ο Ανδρέας Γεωργίου με την εκλεκτή της καρδιάς του, Σιμώνη Χριστοδούλου.

Το μυστήριο τελέστηκε στις 5 το απόγευμα στην εκκλησία Αγίου Επιφανίου, στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με το like.com.cy, το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία, η νύφη ήταν άκρως εντυπωσιακή με την bridal δημιουργία της, ενώ εξίσου εντυπωσιακός ήταν και ο γαμπρός.

Στο πλευρό της γνωστής makeup artist είναι οι γονείς της Χρήστος Χριστοδούλου και Μιράντα Καψή. Κουμπάροι του ζευγαριού είναι οι Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου και Άντρια Παχίτη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο γονείς του Κύπριου σκηνοθέτη και ηθοποιού έχουν φύγει από τη ζωή. Aπόψε το γαμήλιο πάρτυ πραγματοποιείται στο χωριό Φρέναρος και συγκεκριμένα στο “The Legacy” Venue.

Hot this week

Δύο εκδηλώσεις για την ανάδειξη σημαντικών αρχαιολογικών σημείωντης Καβάλας και της Θάσου διοργανώνει η Π.Ε. Καβάλας

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος...

Μάκης Παπαδόπουλος: “ΚΑΒΑΛΑ 2036: ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ – Ένα εκατομμύριο επισκέπτες τον χρόνο”

Η τουριστική επιτυχία μιας πόλης δεν μετριέται μόνο από...

Topics

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι διήμερες εκδηλώσεις Χρώματα & Αρώματα

Από τις διήμερες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Κηπούπολης -...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες