Τις προηγούμενες ημέρες ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Καβάλας με τους προέδρους των Σωματείων Καφεζυθοπωλών και των Εστιατόρων βρέθηκαν στα γραφεία του Ο.Λ.Κ. Υπέβαλλαν τα αιτήματα των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη παραλιακή ζώνη σχετικά με τα τέλη χρήσης των κοινοχρήστων χώρων και ζήτησαν τη μείωση κατά 50% για το 2020, όπως και ο επιπλέον χώρος εφόσον μπορεί μία επιχείρηση να αναπτύξει τραπεζοκαθίσματα να μην χρεωθούν επιπλέον, ενώ το θέμα θα περάσει και στους βουλευτές ώστε να βοηθήσουν. Η συνάντηση έγινε μεταξύ του προέδρου του Ο.Λ.Κ. και της Διευθύνουσας Συμβούλου. Όπως είπε ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ Καβάλας, Θόδωρος Χατζηχρήστος, μιλώντας το πρωί της Τρίτης (30/6) στο lobby 101.8 , αναγνώρισαν τα αιτήματα και θα τα υποβάλλουν στο κύριο μέτοχο του οργανισμού το ΤΑIΠΕΔ.

Την ίδια ώρα η Ομοσπονδία βλέποντας την εικόνα των γειτονικών περιοχών και εκτιμώντας την κατάσταση με την πανδημία, η Ομοσπονδία καλεί τα μέλη της να δείξουν υψηλό αίσθημα ευθύνης αναφορικά με την τήρηση των μέτρων προστασίας στις επιχειρήσεις τους.

Ακούστε όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ Καβάλας Θόδωρος Χατζηχρήστος από το 31.25

https://www.facebook.com/nownews.gr/videos/192552242173183/?t=1876

Προηγούμενο άρθροΩς κορυφαίο στην Ευρώπη το διακρατικό έργο του Τεχνικό Επιμελητήριο Ανατολικής Μακεδονίας
Επόμενο άρθροΤα μηνύματα του Yπουργείου Ενέργειας για την ενίσχυση ρευστότητας του Πρίνου | Συνεχίζεται ο έλεγχος των επιπτώσεων από την πανδημία