ΕΡΓΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

📌(1) Καθαρισμός των Τεναγών των Φιλίππων

Ενεργοποιήσαμε το τεράστιο εργαλείο – έργο ύψους 1εκ. € για τον ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΕΝΑΓΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΩΝ με μεθόδους συμβατικές σε συνδυασμό με νέες πρωτοποριακές (βυθοκόριση μεταξύ άλλων). Οι αγρότες μας κ οι καλλιεργητές μας είχαν ενεργό λόγο κ ρόλο στη διαβούλευση που προηγήθηκε. Η διαγωνιστική διαδικασία έτρεξε τάχιστα όπως κ η συγγραφή των τευχών δημοπράτησης, και θέλω να ευχαριστήσω την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων για την πολύ καλή μας συνεργασία όλο αυτό το διάστημα. Έχουμε πλέον ανάδοχο στο έργο κ είμαστε πανετοιμοι για ουσιαστικές παρεμβάσεις στην ευρύτερη περιοχή που θα δώσουν σοβαρές λύσεις στον γόρδιο δεσμό των εκεί πλημμυρικών φαινομένων!

📌(2) Λιμάνι της Καβάλας

Με την εξασφάλιση των απαιτούμενων επιπλέον πόρων, το έργο επέκτασης δικτύων ηλεκτροφωτισμού και τροφοδοσίας ελλιμενισμένων σκαφών – επιστρώσεων στο προσήνεμο μόλο του κεντρικού λιμένα Καβάλας βαίνει ολοταχώς προς την ολοκλήρωση του. Ένα έργο που θα αλλάξει σημαντικά τόσο αισθητικά όσο κ λειτουργικά την εικόνα του Λιμανιού μας. Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη Χρήστο Χρήστος Μέτιος για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για το εν λόγω έργο!

📌 (3) Ασφαλτοστρώσεις Εθνικού Οδικου Δικτύου

Δευτέρα ξεκινάμε τις ασφαλτοστρώσεις με τη νέα εργολαβια 1.2 εκ € στο Εθνικό οδικό μας δίκτυο με την αρχή να γίνεται στο ύψος της Καρβάλης κ έπεται κ συνέχεια.. Ένα έργο που κινδύνευσε να τιναχτεί κυριολεκτικά στον αέρα όταν ξέσπασε ο πόλεμος στην Ουκρανία, όταν οι ανάδοχοι εγκατέλειπαν τα έργα ανά την υφήλιο, λόγω έκρηξης των τιμών. Δώσαμε μάχη να μην χαθεί το έργο, μάχη που τελικά κερδίσαμε δια πυρός και σιδήρου κ Δευτέρα ξεκινάμε!

Συνεχίζουμε δυναμικά σε όλα τα επίπεδα!

Προηγούμενο άρθροΚοινή ομιλία των υποψήφιων Βουλευτών της ΝΔ στη Χρυσούπολη
Επόμενο άρθροΣυλλυπητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Καβαλας Αλέξη Πολίτη για τον θανάτου του Δημάρχου Δοξάτου Θέμη Ζεκερίδη