Αιφνιδιαστική επίσκεψη – αστραπή πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Παναγιώτης Καμμένος σε στρατιωτικές υποδομές της Θράκης. Ο υπουργός θα δει από κοντά στρατιωτικούς παράγοντες ενώ στο περιθώριο της επίσκεψής του θα περάσει από ακριτικά φυλάκια για να ευχηθεί στα στελέχη και στους στρατεύσιμους τα «χρόνια πολλά» για τις εορτές των Χριστουγέννων.

Η απόφαση του Παναγιώτη Καμμένου να εμφανιστεί στην περιοχή της Θράκης δεν είναι άσχετη με όσα διαδραματίζονται αυτό το διάστημα σε επίπεδο ελληνοτουρκικών σχέσεων με τον ίδιο να κάνει σκληρές δηλώσεις για την τουρκική ηγεσία και το ενδεχόμενο μίας στρατιωτικής εμπλοκής μικρής διάρκειας να βρίσκεται ήδη προ των πυλών με την Αγκυρα να ετοιμάζει τόπο και χρόνο επίθεσης και την Αθήνα να δηλώνει σε όλους τους τόνους και προς πάσα κατεύθυνση διεθνώς πως θα αντιδράσει άμεσα και βίαια.

Στην Κομοτηνή ο υπουργός Εθνικής Αμύνης θα επισκεφθεί περιοχή ευθύνης της 29ης Ταξιαρχίας Εσωτερικής Ασφάλειας με ότι κι αν αυτό σημαίνει σε επίπεδο δημιουργίας εντυπώσεων και πολιτικών μηνυμάτων. Να σημειωθεί πως στην περιοχή ευθύνης της ίδιας Ταξιαρχίας βρίσκεται στρατιωτικό κτίριο και οικόπεδο το οποίο εδώ και τελεί υπό κατάληψη από ανθρώπους της ναζιστικής «Χρυσής Αυγής» με τους αρμόδιους υπεύθυνους να διστάζουν να επιβάλουν την τάξη απομακρύνοντάς τους νόμιμα από την στρατιωτική περιοχή. Φήμες, που ενδεχομένως να αγγίζουν τα όρια της υπερβολής, αναφέρουν πως αυτό συμβαίνει με εντολή του ίδιου του υπουργού για λόγους πολιτικών σκοπιμοτήτων.

Η ξαφνική επίσκεψη του Παναγιώτη Καμμένου στην περιοχή έγινε γνωστή από το μεσημέρι της Τετάρτης 26 Δεκεμβρίου καθώς από ανθρώπους «υπηρεσιών» της περιοχής ενημερώθηκαν 4 τοπικά ΜΜΕ, στα οποία ωστόσο από τις στρατιωτικές αρχές δεν δόθηκε η έγκριση να παρευρεθούν στην επίσκεψη του υπουργού. Μήπως αρχίζει να μπαίνει τάξη και σε αυτά τα ζητήματα;

Rodopinews.gr

Προηγούμενο άρθροΈρχονται αποζημιώσεις σε συνδρομητές αν σέρνεται το ίντερνετ!
Επόμενο άρθροΣτον ΟΛΚ σήμερα Μέτιος-Τσανάκα