Ο Δήμος Καβάλας, με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Αλληλεγγύης, Εθελοντισμού και Επικοινωνίας, Λεωνίδα Παππά και της ειδικής συμβούλου του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, σε θέματα Εκπαίδευσης και Ψυχικής Υγείας, Στέλλας Αργυρίου, βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών και τη φετινή πασχαλινή περίοδο.

Στο πλαίσιο της δράσης “Αγκαλιά Αλληλεγγύης” και με σύνθημα “Κάθε παιδί και ένα παιχνίδι”, μπορείτε από σήμερα Δευτέρα 11 Απριλίου έως και την Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου 2022, καταθέτοντας το ποσό των 5, 10 και των 15 ευρώ, στα καταστήματα Βαφείδης, Κιβωτός, Μεταξάς, Μοδούρας (Καβάλα) και Ευθυμία Μαυράκη (Κρηνίδες), να προσφέρετε βιβλία και παιχνίδια στα παιδιά των πληττόμενων οικογενειών της περιοχής μας.

Φέτος το Πάσχα γίνε κι εσύ ο Νονός της Χαράς, φέρνοντας το χαμόγελο στα χείλη όσων σε έχουν πραγματικά ανάγκη!

Η διανομή των παιχνιδιών θα γίνει την Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου 2022, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας.

Προηγούμενο άρθροΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει πάλι ότι το γραφείο Τύπου του είναι το γραφείο του Documento – Έχει αναλάβει και την κηδεμονία Βαξεβάνη
Επόμενο άρθροΤο 8ο τουρνουά του Βρασίδα Νέας Περάμου πραγματοποιήθηκε με πολύ κόσμο