Δεν κατάφερε να πάρει κάποιο βαθμό ο ΑΟΚ στην αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ λιγκ 2 γνωρίζοντας την ήττα με 0-2 από τη Νίκη Βόλου με αποτέλεσμα η κούρσα για την παραμονή να δυσκολεύει.

Σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις, ο ΑΟΚ μπήκε καλά στο παιχνίδι, χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια μεγάλη ευκαιρία ενώ ανασταλτικά όλα λειτουργούσαν άψογα για τα πρώτα 45 λεπτά καθώς η εστία του Κυρίτση δεν απειλήθηκε ουσιαστικά σε κανένα σημείο.. Στην επανάληψη η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε, με τον ΑΟΚ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά να μην δημιουργεί αξιόλογες στιγμές. Στο 68’ ήρθε η στιγμή που σημάδεψε το παιχνίδι, όταν ο Caiuby ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Miranda, και ο Τσουκαλάς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ για την Νίκη.

Τους 3 βαθμούς κλείδωσε για τους φιλοξενούμενους ο Πάνος μετά από εξαιρετική μεταβίβαση του Αθανασίου στο 88’.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α.Ο Καβάλα (Nouri): Κυρίτσης, Μπελεβώνης, Στίκας, Armalas, Spasic, Ρέτσος (71’ Σαμπανίδης), Θωμαϊδης, Caiuby, Alimi (46’ Musija, 77’ Οκάν), Amour (46’ Bouman), Stamenkovic.
Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Bajic, Kάσσος, Αθανασίου, Γρομητσάρης, Αλιατίδης, Τσουκαλάς, Παναγιωτίδης (89’ Τσιμπούκας), Μέτζε (66’ Garcia), Βασιλείου (89’ Κυρίτσης), Miranda (80’ Πάνος), Κουσκουνάς (66’Rojano).

Προηγούμενο άρθροΗ μικρόψυχη συμπεριφορά του Δημάρχου μαρτυρά την παντελή έλλειψη έργου στον Δήμο Καβάλας
Επόμενο άρθροΜε επιτυχία και πάρα πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε ο 5ος Παπαχριστίδειος δρόμος στην Ελευθερούπολη