Μια σελίδα γνωριμιών στην οποία συμμετέχουν αποκλειστικά… ανεμβολίαστοι και ανεμβολίαστες άνοιξε τις τελευταίες μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ομάδα που δημιουργήθηκε στο Facebook έχει σκοπό την κοινωνικοποίηση μη εμβολιασμένων μόνο με μη εμβολιασμένους.

Μάλιστα, όπως λένε οι ίδιοι, η απήχηση είναι μεγάλη, καθώς μέσα σε μία εβδομάδα μαζεύτηκαν 200 άνθρωποι. Τα μέλη της ομάδας γνωριμιών του Facebook νιώθουν πως οι περιορισμοί των μέτρων τούς κρατάνε μακριά από υποψήφιους νέους φίλους ή συντρόφους και έτσι αποφάσισαν να ενταχθούν σε αυτήν.

«Αυτή η σελίδα στοχεύει σε γνωριμίες ανεμβολίαστων και προφανώς είναι απόρροια του κλίματος που υπάρχει ειδικά αυτήν την εποχή απομόνωσης των ανεμβολίαστων, οι οποίοι έχουν κλειστεί στην ουσία στα σπίτια τους, δουλειά-σπίτι, σπίτι-δουλειά. Οπότε, έχουν μειωθεί και οι δυνατότητες να γνωριστούν άνθρωποι μεταξύ τους που δεν γνωρίζονται για σχέση είτε φιλική είτε συντροφική», ανέφερε μέλος της ομάδας. Ο ιδρυτής της ομάδας γνωριμιών μόνο για ανεμβολίαστους καλωσορίζει τα νέα μέλη με το εξής μήνυμα: «Μετά από όλα αυτά που ζούμε και μαθαίνουμε, θέλουμε οι όποιες επαφές μας να είναι ανεμβολίαστες και ό,τι προκύψει… Καλές γνωριμίες!».

Δημοσιεύτηκε στην On Time στις 20 Ιανουαρίου 2022

Προηγούμενο άρθροΚΙΝΑΛ: Αυτούς επέλεξε ο Ανδρουλάκης για τις «θέσεις αιχμής» – Νέος εκπρόσωπος Τύπου ο Δημήτρης Μάντζος – Αναλυτικά τα βιογραφικά
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη του Προέδρου του Επιμελητηρίου Καβάλας στον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αλέξη Πολίτη