Στη έκκληση του Φιλοζωικού Σωματείου Καβάλας «Αίσωπος» ανταποκρίθηκε η Κωνσταντίνα Κατσίτη και έτσι σήμερα έγινε η μεταφορά του ηλικιωμένου αλόγου, της φοράδας που κάποιος εγκατέλειψε στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας Καβάλας. Το ζώο μεταφέρθηκε με ασφάλεια στην Ιππική Ακαδημία «Κατσίτη» που βρίσκεται στο Δάτο.

Ο φιλοζωικός φορέας είχε κάνει έκκληση για τη σωτηρία του ζώου και ζήτησε τη βοήθεια του Πανελλήνιου Συλλόγου Προστασίας Ιπποειδών «Ιππόθεσις» ο οποίος έφερε σε επαφή τους ανθρώπους του «Αισώπου» με την κα Κατσίτη. Για τη διάσωση της φοράδας ο «Αίσωπος» επισήμανε τα εξής: «Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η όμορφη φοράδα μας είναι πλέον ασφαλής!

Χθες

Θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Ακαδημία Ιππασίας «Κατσίτη» και την αγαπημένη μας Κωνσταντίνα, που από την πρώτη στιγμή που το ανεβάσαμε ενδιαφέρθηκαν και θέλησαν να βοηθήσουν αυτήν την ψυχούλα! Πριν λίγη ώρα ήρθαν οι ίδιοι και το πήραν από το μέρος όπου ήταν παρατημένο! Άλλωστε είναι γνωστοί για την φιλοζωία τους καθώς έχουν κοντά τους αρκετές ψυχούλες από το δρόμο!

Σήμερα

Ένα τεράστιο ευχαριστώ και στην Ippothesis – Ιππόθεσις για την άμεση απάντηση τους, που μας κατεύθυναν για το τι έπρεπε να κάνουμε και για την βοήθεια τους να έρθουμε σε επικοινωνία με την ακαδημία! Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ!».

Πηγή:www.zoosos.gr

Προηγούμενο άρθροΗ τράπεζα αίματος Ν.Καρβάλης καλεί τα μέλη της να δώσουν αίμα στην αιμοδοσία του Νοσοκομείου- Αναβάλει την προγραμματισμένη για τις 6/12
Επόμενο άρθροΘωρακοχειρουργός του Νοσοκομείου Καβάλας μετακινείτε στο Θεαγένειο της Θεσσαλονίκης- Αντιδρούν γιατροί και διοίκηση