Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης, με αφορμή την πρόταση που υπέβαλε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης προκειμένου να πραγματοποιηθούν τρεις μελέτες στον τομέα των οδικών μεταφορών στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στις 21 Νοεμβρίου, σε συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εγνατίας Οδού Α.Ε. κ. Απόστολο Αντωνούδη, είχα επισημάνει ότι η δημιουργία νέων κόμβων στον οδικό άξονα της Εγνατίας Οδού που διασχίζει την Καβάλα καθίσταται αναγκαία στις περιοχές της παραλίας Οφρυνίου και του αεροδρομίου “Μέγας Αλέξανδρος”. Πρόκειται για δυο περιοχές του Νομού με ταχύτατη τουριστική ανάπτυξη.

Ενημέρωσα για τη συνάντηση τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να βρεθούν άμεσα κονδύλια και για τη διαπλάτυνση του δρόμου των 7, περίπου, χιλιομέτρων που συνδέει την έξοδο της Εγνατίας Οδού με το αεροδρόμιο “Μέγας Αλέξανδρος”, στην Χρυσούπολη.

Χαίρομαι που ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ανακοίνωσε πρόταση προς στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης ώστε να γίνουν οι μελέτες για αυτά τα τρία τόσο σημαντικά έργα στον τομέα των οδικών μεταφορών στην Καβάλα

Εύχομαι το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης να ανταποκριθεί.

Σε αντίθετη περίπτωση την απάντηση θα δώσει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη».

Προηγούμενο άρθροΣτο Νοσοκομείο Καβάλας μετά από επίθεση από Πιτ Μπουλ
Επόμενο άρθροΕπίδομα θέρμανσης: Περισσότεροι οι δικαιούχοι μετά την αύξηση του ποσοστού της επιδότησης