Ο ΑΟΚ ήταν σοβαρός και έδειξε διάθεση από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης κερδίζοντας πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα.

Πλέον αυτό που απομένει είναι η νίκη στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος με την Ασπίδα στην Ξάνθη για να κόψει πρώτος το νήμα και να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου. Ο ΑΟΚ είχε την καθολική υπεροχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Στο α΄ μέρος ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα με γκολ στο 7΄ λεπτό του Γαβριηλίδη ενώ διπλασίασε τα τέρματα στο 35΄ με σέντρα – σουτ του κορυφαίο του αγώνα Αλέξανδρου Ζέρη.

Πλην των δύο τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟΚ είχε δύο δοκάρια και άλλες πέντε κλασικές ευκαιρίες με τον Μαρκόπουλο και τον Βαλαβανόπουλο να είναι άστοχοι απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο β΄ μέρος ένα λάθος στο κέντρο απο τον Κέρθι το εκμεταλλεύτηκε στο 55΄ λεπτό ο Μασαρλής και μείωσε το σκορ στην μοναδική ευκαιρία του Εθνικού.

Ο ΑΟΚ έγινε ακόμα πιο επιθετικός αλλά συνέχισε να χάνει κλασικές ευκαιρίες με κύριο εκφραστή τον Μαρκόπουλο που έχασε σίγουρο γκολ ακόμα και σε άδεια εστία. Η κλάση όμως του πρώτου σκόρερ της κατηγορίας μίλησε στο 67΄ λεπτό με ένα καταπληκτικό γυριστό σουτ και κάπου εκεί τελείωσαν όλα.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η τήρηση του ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιώργου Τάτση.

Στο ημίχρονο πραγματοποιήθηκε όπως ήταν προγραμματισμένο, η κλήρωση για το αυτοκίνητο Toyota Aygo, που ήταν το έπαθλο της λαχειοφόρου αγοράς που πραγματοποίησε η ομάδα. Ο τυχερός λαχνός ήταν το νούμερο 593.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού τα μέλη του συνδέσμου Γαλάζιοι Αργοναύτες που δημιούργησαν μία καταπληκτική ατμόσφαιρα κατά την διάρκεια του αγώνα παρόλο την συνεχή βροχή, πήγαν στα αποδυτήρια της ομάδος φωνάζοντας συνθήματα για το πρωτάθλημα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ :

A.O.K: Δήμιζας, Ζέρης, Λυμπεράκης, Τόσκας, Κασμερίδης, Κέρθι, Βαλαβανόπουλος (74’ Λίτσκας), Γιαντσίνοβιτς, Γαβριηλίδης (74’ Θωμαϊδης) , Παπαδόπουλος (66’ Γεμιστός), Μαρκόπουλος (83’ Μπλιός).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Μπινόπουλος, Δορουγιδένης, Κούπας (66’ Βογιατζής), Γκαϊδατζής, Γκουντενούδης, Δεδελούδης, Γεωργατζόπουλος, Καρακασίδης, Γκαβανώζης, Μαρασλής.

Προηγούμενο άρθροΚαταδικάστηκε το 2012 για κατοχή ναρκωτικών και συνελήφθη 7 χρόνια μετά στην Καβάλα
Επόμενο άρθροΦωτιά σε οικία στην Αλεξανδρούπολη