Ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα διοργανώνουν εκδήλωση προληπτικούς ελέγχους και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 με γενικό θέμα: «Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης».

Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα σοβαρό θέμα υγείας όπως η οστεοπόρωση και περιλαμβάνει το παρακάτω επιμέρους πρόγραμμα:

• Δωρεάν μέτρηση προληπτικού ελέγχου οστικής πυκνότητας σε άντρες και γυναίκες. Οι μετρήσεις θα γίνουν στο Δημοτικό Σχολείο Λεκάνης το Σάββατο 22/06/2019, ώρες 09:00 έως 14:00, υπό την ιατρική επίβλεψη των Χειρουργών Ορθοπεδικών, κου Γκαλίτση Μηνά και του κου Μαυρόπουλου Ροδίων.

• Δωρεάν μέτρηση προληπτικού ελέγχου οστικής πυκνότητας σε άντρες και γυναίκες. Οι μετρήσεις θα γίνουν στο Κέντρο Υγείας Θάσου την Κυριακή 23/06/2019, ώρες 10:00 έως 15:00, υπό την ιατρική επίβλεψη των  Χειρουργών Ορθοπεδικών, κου Τεφλιούδη Τριαντάφυλλου και  κου  Τουραμανίδη Νικόλαου.

Πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού στο τηλέφωνο: 2510223172 και ώρες 10.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ. Υπεύθυνη επικοινωνίας: ΔΑΜΙΑΝΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Προηγούμενο άρθροΜενέλαος Μαλτέζος: Υποψηφιότητα “βόμβα” με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο
Επόμενο άρθροΕκλογές 2019: Τι θα ανακοινώσει ο Τσίπρας μετά την… προκήρυξη εκλογών