Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα η Φιλαρμονική του Δήμου Θάσου έκοψε την Βασιλόπιτα της για το 2019. Την εκδήλωση οργάνωσε το ΝΠΔΔ «Δημαρωγός», οι μικροί μουσικοί μας ξεκίνησαν την εκδήλωση με μελωδίες νοσταλγικές, ο Δήμαρχος Θάσου κ. Χατζηεμμανουήλ Κώστας ευχήθηκε τους μαθητές και έκοψε την πίτα μαζί με την Αρχιμουσικό κ. Σχοινάκη, το φλουρί το κέρδισε μικρός μαθητής της Φιλαρμονικής μας.

Στη γιορτή παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πατές Γιώργος, η Πρόεδρος κ. Γεωργαλή – Νικήτα Αγγελική και η Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δημαρωγός» κ. Βλαχομανώλη Σταματία, η πρώτη Πρόεδρος του νομικού προσώπου κ. Καλοπούλου Σέβα, η Λυκειάρχης κ. Κώτση Αρετή, ο Αιδ. π. Νικόλαος που ευλόγησε και ευχήθηκε για τη Φιλαρμονική.

Η Προϊσταμένη και το προσωπικό του Γραφείου του ΝΠΔΔ «Δημαρωγός» υποδέχθηκαν και περιποιήθηκαν τους μαθητές της Φιλαρμονικής και τους παρευρεθέντες προσκεκλημένους γονείς και φίλους.

Προηγούμενο άρθροΠρόσβαση των μονίμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας
Επόμενο άρθροΝέος θρίαμβος Τσιτσιπά – Κέρδισε με 3-1 τον Αγκούτ – ΤΩΡΑ