Ο Γιώργος Καλαντζής μίλησε για την πολιτική επικαιρότητα στη χώρα μας, προσκεκλημένος στην τηλεοπτική εκπομπή του τοπικού σταθμού CENTER, που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Νίκος Σπιτσέρης.

Η εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του Γιώργου Καλαντζή μεταδόθηκε το απόγευμα της Παρασκευής και από τα λεγόμενά του ξεχωρίζει η φράση για όσους μιλούν εναντίον του. Για όσους διαδίδουν ότι δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία. Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Καλαντζής σημείωσε:

«Το αν θα είμαι υποψήφιος, θα το αποφασίσει ο πρόεδρος του κόμματος και τα αρμόδια όργανα της ΝΔ. Αυτό ισχύει για όλους. Πρέπει ωστόσο να πω ότι όσοι διαδίδουν πως δεν θα είμαι υποψήφιος καλά θα κάνουν πρωτίστως να διασφαλίσουν τη δική τους συμμετοχή στα ψηφοδέλτια κι έπειτα να μιλούν για μένα και για τους άλλους».

Στο πλαίσιο της συνεντεύξεως ο κ. Καλαντζής αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, το οποίο για μία ακόμη φορά δεν απέκλεισε. Σύμφωνα με τον κ. Καλαντζή το νέο έτος θα είναι προεκλογικό και το σίγουρο θα είναι η νίκη της ΝΔ. Ο κ. Καλαντζής προέβλεψε ότι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι θα είναι ένας καλός πρωθυπουργός διότι ξέρει να κινείται σε όρους ελεύθερης αγοράς και οικονομίας.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Γιώργος Καλαντζής επανέλαβε τις απόψεις για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, ενώ αναφέρθηκε και στις σχέσεις του με το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Αναφορικά με το εάν η Ελλάδα βγήκε από το μνημόνιο, ο κ. Καλαντζής παρατήρησε: «Θα φέρω ένα παράδειγμα προκειμένου να κατανοήσετε σε ποια θέση βρισκόμαστε. Ένας άνθρωπος είναι έτοιμος να πνιγεί, στο μεταξύ χαλάρωσε η θηλιά στο λαιμό του, ωστόσο το σκαμνάκι παραμένει κάτω από τα πόδια του. Αρκεί να του δώσεις μια κλωτσιά και πάει…».

Τις προηγούμενες ημέρες ο Γιώργος Καλαντζής περιόδευσε στην πόλη και την περιφερειακή ενότητα Καβάλας, πραγματοποιώντας συναντήσεις με άτομα της ΝΔ και όχι μόνο. Βρέθηκε στην εκδήλωση του ΟΚΑΚ στη Νέα Καρβάλη, ενώ το πρόγραμμά του προβλέπει κι άλλες συναντήσεις εντός των επόμενων ημερών.

Προηγούμενο άρθροΤο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα το Μητροπολίτη Φ.Ν.Θ Στεφάνου
Επόμενο άρθροΣυγκινεί ο πατέρας του Δημήτρη Κούκλατζη: “Το 2019 να φέρει περισσότερη Ελλάδα στην καρδιά μας”