Με ένα πυκνό πρόγραμμα επαφών συνέχισε την προεκλογική της δραστηριότητα, η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας Αναστασία Ιωσηφίδου.

Το πρωί της Πέμπτης, συνοδεία υποψηφίων του συνδυασμού ΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, παρακολούθησαν την θεία λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στον οικισμό Σταυρού Αμυγδαλεώνα, όπου αμέσως μετά είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με κατοίκους του οικισμού και να λάβουν από αυτούς πλήρη εικόνα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Ακολούθως επισκέφθηκε το Δασαρχείο Καβάλας, στο οποίο είχε μια γόνιμη συζήτηση με την Δασάρχη Ζωή Γεωργούση και αμέσως μετά το παράρτημα του ΕΚΑΒ στην Παιδόπολη, όπου είχε συνάντηση με τον διευθυντή του ΕΚΑΒ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Χάρη Λώτη, με τον οποίο είχε την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, σχετικά με τον ευαίσθητο αυτό τομέα της υγείας.

Το απόγευμα η κα Ιωσηφίδου, συνοδευόμενη πάντα από υποψηφίους της παράταξης της, συναντήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Καβάλας, με τον πρόεδρο της Θόδωρο Χατζηχρήστο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, όπου συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον κλάδο και τα περιθώρια εμβάθυνσης της συνεργασίας Δήμου και Ομοσπονδίας.

Η ημέρα έκλεισε με περιοδεία στην αγορά της Καβάλας.

Προηγούμενο άρθροMarket Pass: Σε ποιες περιπτώσεις δέχεται αιτήσεις η πλατφόρμα από σήμερα – Τα εισοδηματικά κριτήρια για την ενίσχυση
Επόμενο άρθροΔιακοπές ηλεκτροδότησης στο κέντρο της Καβάλας-Δείτε αναλυτικά