Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΡΓΟ ΤΩΡΑ» και υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Χαράλαμπος Χρυσανίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συνεργάτες μου σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση και όσους από τους συνδημότες μας εμπιστεύτηκαν και μας ψήφισαν σήμερα.
Δώσαμε όλοι μαζί έναν υπέροχο αγώνα, με κριτική για τα πεπραγμένα της σημερινής διοίκησης. Έναν αγώνα έντιμο, με συνέπεια λόγων και έργων, με θέσεις και προτάσεις για να μπορέσει ο δήμος Καβάλας να ξεφύγει από τη σημερινή στασιμότητα.
Σεβαστή καθόλα η επιλογή – μακάρι να μην διαψευστεί – της πλειοψηφίας που με τα δικά της κριτήρια μας επέλεξε για τη θέση της αντιπολίτευσης, απ’ όπου θα προσπαθήσουμε να είμαστε χρήσιμοι έτσι όπως η νομοθεσία και η συνείδησή μας ορίζει.
Εύχομαι στους συνδημότες μου στο δεύτερο γύρο των εκλογών να επιλέξουν τον καταλληλότερο για την ανάληψη της μεγάλης ευθύνης της διοίκησης του δήμου Καβάλας, για την βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας με έργα ουσίας – και όχι λόγια και οράματα – που έχουμε ανάγκη».

Προηγούμενο άρθροΑυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Μαραθώνιος Μητσοτάκη για να πετύχει η ΝΔ το 13/13 στις Περιφέρειες – Περιοδείες σε Θεσσαλία και ΑΜΘ
Επόμενο άρθροΜπάμπης Δράκος: Δεν υπάρχει αντιπολίτευση, δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ, δεν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει τίποτε