Την πρώτη του συνέντευξη την Δευτέρα των εκλογών, παραχώρησε στη Δέλτα Τηλεόραση ο νέος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης

Την πρώτη του συνέντευξη παραχώρησε στη Δέλτα Τηλεόραση Θράκης ο νέος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης στον Σάκη Σταυρίδη και την Κατερίνα Καλεντερίδου, την επόμενη ημέρα, Δευτέρα 16 Οκτωβρίου, από την έκδοση των νικηφόρων γι’ αυτόν αποτελεσμάτων.

“Είχα πει από την Παρασκευή ότι αυτές τις εκλογές θα τις κερδίσουμε, είτε το θέλουν κάποιοι είτε δεν το θέλουν. Κι αυτό γιατί από την πρώτη μέχρι τη δεύτερη Κυριακή δουλέψαμε 115 άνθρωποι. Ένας μεγάλο ευχαριστώ που πίστεψαν στον Χριστόδουλο Τοψίδη, στο πρόγραμμά μας και στις αξίες μας” ήταν η πρώτη του δήλωση.
Ο κ. Τοψίδης είπε ακόμα πως οι πολίτες τελικά δεν επηρεάστηκαν από την παρουσία του πρωθυπουργού και των υπουργών του στην περιοχή, που ήρθαν για να στηρίξουν τον Χρήστο Μέτιο. “Οι πολίτες αποφάσισαν ότι ήθελαν το καλό του τόπου” τόνισε και ευχαρίστησε όλους τους πολίτες όλων των δημοκρατικών δυνάμεων που ψήφισαν την Περιφερειακή Αναγέννηση. “Την κομματική μου ταυτότητα την άφησα σπίτι μου και θα την αφήσω εκεί για όλη την θητεία μου” επεσήμανε.

Προηγούμενο άρθροΠΑΣΟΚ: Ο πρωθυπουργός περιφρονεί το μήνυμα των αυτοδιοικητικών εκλογών
Επόμενο άρθροΚαβάλα: Συμπολίτης μας χρειάζεται αιμοπετάλια