Έργο ανάπλασης θα γίνει στην συμβολή των οδών 7ης Μεραρχίας και Βενιζέλου. Ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας κ. Χρήστος Τσιτσιλικάκης σημείωσε πως το έργο αυτό θα γίνει σε συνάρτηση με τον κυκλικό κόμβο.

Αρχικά ανέφερε ότι “Πρόκειται για μια μελέτη που αφορά κομμάτι της συνολικής παρέμβασης για το όταν θα γίνει ο κυκλικός κόμβος και θα μπουν παγκάκια, θα γίνει ένας πιο όμορφος χώρος δηλαδή εκεί. Έτσι βάλαμε κάποιες γλάστρες προσωρινά για να έχουμε ελεύθερες τις διαβάσεις γιατί οι διαβάσεις ήταν συνέχεια πιασμένες.

Μέχρι να γίνει η ανάπλαση οι διαβάσεις θα είναι ελεύθερες. Ο χώρος θα έχει δέντρα, παγκάκια, αλλά όλα θα γίνουν όταν θα έχουμε τον κυκλικό κόμβο».

Η ΠΑΝΑΓΙΑ

Αναφορικά με την συνοικία της Παναγίας και την ελεγχόμενη στάθμευση τόνισε ότι “Η εικόνα που έχουμε είναι ότι το μέτρο προχωρά κανονικά. Υπάρχουν βέβαια κάποια προβλήματα, έχουν καταγραφεί, έχουμε αιτήσεις από συμπολίτες μας που ζητούν αλλαγές.

Τα βλέπουμε με το νομικό του Δήμου Καβάλας και θα δούμε πως μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο. Η αστυνόμευση στο κέντρο της πόλης σαφώς και συνεχίζεται. Προσπαθούμε να κάνουμε μια σωστή διαχείριση ενώ θέλουμε και συνεργασία με τους πολίτες. Υπάρχουν και Αστυνομία και Δημοτική Αστυνομία και προσπαθούμε ειδικά τις ώρες αιχμής να κάνουμε σωστή διαχείριση. Όταν όμως μεταφορική εταιρεία στις 2.15 πάει να ξεφορτώσει στην Ερυθρού, όταν εταιρεία τροφίμων πάει στις 1.30 να ξεφορτώσει μέσα στον πεζόδρομο τι να περιμένουμε; Δεν είναι συνεργασία αυτή. Πρέπει και οι συμπολίτες να τηρούν τις ώρες φορτοεκφόρτωσης και όλοι πρέπει να βοηθούν τις ώρες αιχμής.

Επειδή δεν υπάρχουν αρκετοί χώροι στάθμευσης δεν σημαίνει ότι έρχονται φορτοεκφορτώσεις και μάλιστα σε δύσκολες ώρες. Συνεργασία αν και τους ενημερώσαμε δεν υπάρχει».

Προηγούμενο άρθροΟλοκληρώθηκε η τοποθέτηση κερκίδων στο κάστρο της Καβάλας
Επόμενο άρθροΑπόστολος Χρόνης: Προσέχουμε για να έχουμε, χρησιμοποιούμε το νερό με φειδώ