”Για την Νέα Δημοκρατία τέτοιες συμπεριφορές είναι καταδικαστέες έμπρακτα, εν αντιθέσει με άλλα κόμματα, τα οποία αργούν ή δεν παίρνουν καθόλου αποφάσεις για στελέχη τους”.

Τα παραπάνω τόνισε στο πλαίσιο δηλώσεων που έκανε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Δράκος, σχολιάζοντας τη διαγραφή του Λευτέρη Αυγενάκη, μετά τη βιοπραγία του σε υπάλληλο αεροδρομίου.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ

”Εμείς κατ’ επανάληψη είπαμε από την πρώτη στιγμή ότι είναι αυτονόητη η διαγραφή βουλευτών που έχουν τέτοιες συμπεριφορές. Αυτά δείχνουν αλαζονεία, κατάχρηση εξουσίας και πρέπει να τιμωρούνται, διότι χωρίς αυτές τις προϋποθέσεις δεν μπορείς να προχωρήσεις μπροστά. Ας δούμε όμως τις συμπεριφορές βουλευτών σε άλλα κόμματα, που ναι μεν καταδικάζονται κατά διαστήματα και με μια δήλωση όλα ξεπερνιούνται. Στην Νέα Δημοκρατία δεν ξεπεράστηκαν ποτέ με δηλώσεις μετάνοιας τέτοιες ενέργειες, ούτε πριν, ούτε τώρα, αλλά ούτε και μετά”, επισήμανε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ

Κληθείς να σχολιάσει και τις πρόσφατες τοποθετήσεις των δυο πρώην πρωθυπουργών της χώρας, του Κ. Καραμανλή και του Α. Σαμαρά, ο Μπάμπης Δράκος σημείωσε: ”Η κυβέρνηση συνεχίζει. Ακούει τα πάντα, κυρίως όσα πρόσφατα ακούστηκαν από την παρέμβαση δυο πρώην προέδρων και πρωθυπουργών. Έχει μάτια και αυτιά ανοιχτά, ώστε να αφουγκράζεται την ελληνική κοινωνία και τα προβλήματά της και να προχωρήσουμε μπροστά. Διότι το απογοητευτικό θα έλεγα για εμάς αποτέλεσμα των πρόσφατων ευρωεκλογών, πρέπει να καταλάβουμε από που προήλθε, από ποιες συμπεριφορές, από ποια νομοσχέδια, τι δεν κάναμε καλά και να προχωρήσουμε μπροστά”.

Προηγούμενο άρθροΕπαφές του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης Αλέξανδρου Ιωσηφίδη με Δημοκρίτειο και ΕΑΣ Καβάλας
Επόμενο άρθροΞενοφών Κροκίδης: Μόνιμη πληγή του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας η μετακίνηση των παθολόγων στο Νοσοκομείο Δράμας