«Όχι στους γαλάζιους αντάρτες. Ναι στους προοδευτικούς υποψηφίους. Ισχύουν όλα όσα είπε το βράδυ των εκλογών ο πρόεδρος του κόμματος», ανέφεραν χαρακτηριστικά

kasselakis-apostolakis
Αποστάσεις από τις τοποθετήσεις του Ευάγγελου Αποστολάκη πήρε η Κουμουνδούρου, “αδειάζοντας” τον άλλοτε υπουργό Άμυνας για τα περί στήριξης σε «αντάρτες» της ΝΔ στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Πηγές από το ΣΥΡΙΖΑ απέδωσαν σε «προσωπικές απόψεις και εκτός γραμμής» του ναυάρχου, Ευάγγελου Αποστολάκη τα όσα υποστήριξε σήμερα το πρωί για το ενδεχόμενο υποστήριξης των «γαλάζιων» ανταρτών.

«Όχι στους γαλάζιους αντάρτες. Ναι στους προοδευτικούς υποψηφίους. Ισχύουν όλα όσα είπε το βράδυ των εκλογών ο πρόεδρος του κόμματος», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Δεν συμβαίνει το ίδιο ωστόσο με τους προοδευτικούς υποψήφιους, όπως για παράδειγμα αυτή του Στέλιου Αγγελούδη στη Θεσσαλονίκη, η οποία άλλωστε για λίγες ψήφους δεν πέρασε επισήμως από την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, όπου υπερψήφισε ο Σπύρος Πέγκας, κατά την κομματική ψηφοφορία.

Τι είχε πει ο Ευάγγελος Αποστολάκης

Για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ο Ευάγγελος Αποστολάκης είπε μεταξύ άλλων στη στάση που θα κρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με τους «αντάρτες» της ΝΔ.

«Έχω την αίσθηση πως στη Θεσσαλονίκη, δεν ξέρω αν έχει ανακοινωθεί, στηρίζουμε τον κ. Αγγελούδη, στην Αθήνα, τον κύριο Δούκα και από εκεί και μετά, σε κάθε περιφέρεια θα δούμε πού μπορούμε να βοηθήσουμε θα στηρίξουμε…» είπε ο κ. Αποστολάκης για να ερωτηθεί «και τους αντάρτες της ΝΔ;».

«Όπου χρειάζεται θα το κάνουμε…» συνέχισε ο κ. Αποστολάκης μιλώντας στο Action 24.

Προηγούμενο άρθροΙσραηλινές δυνάμεις βομβάρδισαν θέσεις στον νότιο Λίβανο σε απάντηση για την εκτόξευση ρουκετών
Επόμενο άρθροΚορονοϊός: Μεγάλη ζήτηση για αντιιικά φάρμακα – Ακόμα και 775 συνταγογραφήσεις την ημέρα