Μια συγκινητική στιγμή καταγράφηκε μέσα στο γκρίζο «σκηνικό» της καταστροφής από τη μεγάλη φωτιά στην Αλεξανδρούπολη. Έγκυος γέννησε μέσα στο ασθενοφόρο καθ’ οδόν προς το Διδυμότειχο. Ένα μικρό θαύμα μέσα στις στάχτες και τα αποκαΐδια.


Η 32χρονη ήταν το τελευταίο πρόσωπο που μεταφέρθηκε το βράδυ της Δευτέρας κατά την εκκένωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης.


Η ικανοποίηση για την επιτυχία του τοκετού ήταν ολοφάνερη στα πρόσωπα του γιατρού και της μαίας που συνόδευσαν την εγκυμονούσα, την ίδια ώρα που μεταφέρονταν άλλα 11 νεογνά επίσης με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στην Καβάλα και άλλο ένα στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Η 32χρονη έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι και τόσο η ίδια όσο και το μωρό της είναι καλά στην υγεία τους. Η ίδια είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με τον σύζυγό της και συνοδεία περιπολικού για να γεννήσει, αλλά δεν πρόλαβε καθώς το νοσοκομείο εκκενωνόταν.

Προηγούμενο άρθροΜάκης Παπαδόπουλος: Θέτουμε τους ανθρώπους της παράταξής μας στη διάθεση των Αρχών για παροχή κάθε είδους βοήθειας
Επόμενο άρθροΣε ετοιμότητα βρίσκεται το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας- Το μεσημερι στο λιμάνι το πλοίο «Αδαμάντιος Κοραής»