Τις τελευταίες ημέρες ζούμε μέσα σε ένα κλίμα γεμάτο αγωνία και θλίψη. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί με τους συνανθρώπους μας που πλήττονται από τις πυρκαγιές.
Προσωπικά, έχω έναν λόγο να νιώθω αισιόδοξος και αυτός λέγεται ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ. Γίναμε μάρτυρες μία νεανικής συμπεριφοράς που μόνο συγκίνηση, δύναμη και αισιοδοξία μπορεί να σου προσφέρει. Η ευαισθητοποίηση – κινητοποίηση τους διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα. Οι νέοι μας, τόσο μέσω ομάδων πχ Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Παγγαίου, όσο και ατομικά, σήκωσαν ανάστημα, εκφράστηκαν, κινητοποιήθηκαν με κάθε τρόπο και μέσο. Η προσφορά τους είναι τεράστια !
Αξίζει να σημειωθεί πως το ποσοστό των νέων παιδιών που συμμετέχουν στην ομάδα Paggaioalert είναι εξαιρετικά υψηλό ! Ο εθελοντισμός βρίσκεται στο αίμα τους και αυτό αποδεικνύεται με κάθε ευκαιρία!
Παιδιά μας κάνετε υπερήφανους, μας γεμίζετε με αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον ! Σας ευχαριστούμε ! Συνεχίστε να είστε παράδειγμα για όλους μας !

Προηγούμενο άρθροΕξιχνιάστηκαν 3 περιπτώσεις απάτης, με την μέθοδο υπόθαλψης συγγενικού προσώπου, που διαπράχθηκαν σε βάρος ηλικιωμένων ημεδαπών στην Καβάλα
Επόμενο άρθροΑναζωπύρωση της φωτιάς στην Αβραμυλιά στο Δήμο Νέστου