Στην τελική ευθεία για τις δημοτικές εκλογές και τον δήμαρχο Παγγαίου κ. Φίλιππο Αναστασιάδη. Ο ίδιος σημειώνει ότι ο Δήμος τους είναι σε εξαιρετική κατάσταση.
Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «συνεχίζουμε να μοχθούμε γι’ αυτόν τον τόπο, έχουμε μεγάλη υποχρέωση μετά το 60% που μας είχαν δώσει οι πολίτες στις προηγούμενες εκλογές. Θεωρώ ότι είχαμε μια πετυχημένη θητεία, ο Δήμος Παγγαίο βρίσκεται σε μία αναπτυξιακή πορεία γενικότερα. Βλέπουμε την ευημερία που έχει ο τόπος μας σε όλους τους τομείς, τον πρωτογενή, το κομμάτι του τουρισμού, στην καθημερινότητα, στις κοινωνικές υπηρεσίες που παρέχουμε. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτά που καταφέραμε να κάνουμε, οι συνεργάτες μου κι εγώ, τη τελευταία θητεία κι όχι μόνο.
Έχουμε τη δυνατότητα πέρα από αυτά που υλοποιήθηκαν, έχουμε μια παρακαταθήκη σε ετοιμότητα όσον αφορά τις μελέτες μας, με συγκεκριμένες στοχεύσεις. Διότι για να μπορέσεις να παρακολουθήσεις τις εξελίξεις πρέπει να δημιουργήσεις προϋποθέσεις. Πρέπει να δημιουργείς κι ο ίδιος προϋποθέσεις στον τόπο σου. Είναι πολύ σημαντικό για μας να βλέπουμε μπροστά. Αυτό επιδιώκαμε. Ακόμη και στην περίοδο της κρίσης που κάποιοι τα παράτησαν, την περίοδο του κορωνοϊού, της ενεργειακής κρίσης, εμείς δεν σταματήσαμε. Οι κρίσεις γεννάνε ευκαιρίες κι εμείς, βλέποντας την επισκεψιμότητα στον τόπο μας, δεν το βάλαμε κάτω. Προσπαθήσαμε εκείνη την περίοδο, οργανωθήκαμε όσο γίνεται πολύ καλύτερα, εμπνεύσαμε τους συνεργάτες μας και δεν σταματήσαμε να λειτουργούμε. Γι’ αυτό και πετύχαμε πολλές χρηματοδοτήσεις, ολοκληρώθηκαν πολλά έργα.
Σήμερα, για παράδειγμα, θα εγκαινιάσουμε και θα ξεκινήσει τη λειτουργία της, η νέα δομή φιλοξενίας αδέσποτων ζώων. Όσον αφορά τις υποδομές μας, ύδρευση αποχέτευση, βιολογικοί καθαρισμοί, έχουμε κάνει πολλά σοβαρά βήματα, αξιοποιώντας όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει ο τόπος μας ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις ανάπτυξης στον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό.
Έντεκα εκατομμύρια με ασφαλτοστρώσεις σε όλα τα αγροκτήματα του Δήμου Παγγαίου που δεν έχει γίνει στο πανελλήνιο και ποτέ ξανά στο Δήμο Παγγαίου. Παράλληλα, είχαμε μεταφορά νερού από Στρυμώνα, υπογειοποίηση και ενεργειακή αναβάθμιση στην Πιερία κοιλάδα, έργο 5 εκατομμυρίων. Ο Δήμος μας είναι ένα μεγάλο εργοτάξιο κι έχει δημιουργήσει προϋποθέσεις ανάπτυξης. Γι’ αυτό βλέπουμε οι επιχειρήσεις ζητούν κόσμο και δεν βρίσκουν διότι έχουμε μηδενίσει την ανεργία στον τόπο μας κι έχουμε φέρει κόσμο από αλλού για να εργαστεί. Αυτό θα γινόταν μόνο αν κάποιοι κοπίαζαν. Γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω τους αιρετούς συνεργάτες μου και τις υπηρεσίες του Δήμου Παγγαίου που συνέβαλαν προς αυτήν την κατεύθυνση».
ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ
Το μήνυμά του για τις επερχόμενες εκλογές είναι «η αίσθησή μου είναι ότι οι συμπολίτες μου βρίσκονται πολύ κοντά. Θα μας δώσουν και πάλι μια καθαρή νίκη. Θέλω να τους βεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε με τους ίδιους ρυθμούς. Είναι τιμητικό ότι ως πρώτο πολίτη του δήμου μου δίνουν την ευκαιρία να υπηρετήσω αυτόν τον τόπο και θα συνεχίσω να το κάνω».

Προηγούμενο άρθροΑυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Πόσες γυναίκες διεκδικούν τη δημαρχία – Υποψήφιος… 102 ετών
Επόμενο άρθροΕυχαριστήριο της ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ στον Γιώργο Φιλόσογλου