Η μέχρι σήμερα ενασχόλησή μου με τα κοινά μοναδικό στόχο είχε την προσφορά στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα.
Ζώντας τα τελευταία χρόνια τις εξελίξεις στον δήμο μας. Παρακολουθώντας από κοντά τα μεγάλα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί, προβλήματα που κάνουν δύσκολη τη ζωή όλων μας και στερούν από την Καβάλα την ανάπτυξη που έχει ανάγκη, έκρινα ότι επιβάλλεται και στις επερχόμενες αυτοδιοίκητές εκλογές να συνεχίσω να έχω ενεργή συμμετοχή.
Θεωρώ δεδομένη την αγάπη όλων των επικεφαλής των συνδυασμών για το δήμο μας. Ωστόσο, την ίδια ώρα εκτιμώ ότι στη χρονική συγκυρία που βρισκόμαστε χρειάζονται τολμηρές αποφάσεις και άμεσες λύσεις ικανές να βγάλουν την Καβάλα από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται. Χρειάζεται αποφασιστικότητα και ολοκληρωμένο πρόγραμμα ώστε ο τόπος μας να προχωρήσει μπροστά και να κερδίσει το χαμένο έδαφος.
Μετά από ώριμη σκέψη, αποφάσισα να προσχωρήσω στο συνδυασμό ΕΡΓΟ ΤΩΡΑ, με επικεφαλής τον Χαράλαμπο Χρυσανίδη. Έναν άξιο άνθρωπο που η οκταετή δημαρχιακή του θητεία στον πρώην δήμο Ελευθερών και η μέχρι σήμερα πολυετή επαγγελματική του πορεία απέδειξαν την αξιοσύνη, την συνέπεια και το ήθος του.
Πιστεύω ότι ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης έχει την ικανότητα αποδεδειγμένα να βγάλει το Δήμο Καβάλας από τα αδιέξοδα και τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί και να τον οδηγήσει στην ανάπτυξη και την πρόοδο.
Δηλώνω αποφασισμένη να εργαστώ και να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις μαζί με τους υπόλοιπους αξιόλογους συνυποψήφιους του συνδυασμού ΕΡΓΟ ΤΩΡΑ ώστε ο δήμος Καβάλας να μην χάσει και άλλο πολύτιμο χρόνο.
Προσκαλώ όλους σε αυτόν τον όμορφο και κοινό αγώνα, για να ξανακερδίσει η πόλη και ο δήμος μας τη θέση τους αξίζει.

Με τιμή

Τερέζα Ευστρατίου
Τοπική Σύμβουλος Δήμου Καβάλας

Προηγούμενο άρθροΑσφαλτικές αποκαταστάσεις μετά την ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής δικτύου μεταφοράς φυσικού αερίου στην Καβάλα
Επόμενο άρθροΕπενδυτική βαθμίδα τον Σεπτέμβριο στη ΔΕΘ – Βάσιμες ελπίδες ότι η ομιλία του πρωθυπουργού θα συμπέσει με πολύ καλά νέα για την oικονομία