Την Τρίτη20Δεκεμβρίου 2022, υπογράφηκε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου κ. Δημήτριο Μανίτσα, παρουσία του Δήμαρχου Θάσου κ. Ελευθέριου Κυριακίδη, και τονκ. Χαράλαμπο Τσέλο, εκπρόσωπο της εταιρείας ΤΡΙΕΔΡΟΝ Α.Τ.Ε, η σύμβαση προμήθειας: «ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΠΑΛΙΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ» (ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΛΙΜΕΝΑ ΘΑΣΟΥ), συνολικού ποσού 73.164,96€ με Φ.Π.Α.
Φορέας χρηματοδότησης της σύμβασης είναι το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.
Η σύμβαση περιλαμβάνει την προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων για το δίκτυο φωτισμού του παραλιακού μετώπου του Λιμένα Θάσου, τα οποία θα συνάδουν με τον χαρακτήρα της περιοχής. Ειδικότερα περιλαμβάνει, την αποξήλωση των ήδη υπαρχόντων φθαρμένων φωτιστικών στον Παραδοσιακό Λιμένα Θάσου, την αντικατάστασή τους με νέα τα οποία θα αναδεικνύουν τον κλασικό χαρακτήρα της περιοχής, καθώς και την τοποθέτησή τους, σύνδεση και θέση σε λειτουργία.

Σχετικά ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου κ. Δημήτριος Μανίτσαςδήλωσε:
«Μετά από πολλή δουλειά και αφού ξεπεράστηκαν αρκετά γραφειοκρατικά ζητήματα φτάσαμε στο σημείο της υπογραφής της σύμβασης για τον ηλεκτροφωτισμό του παλιού λιμανιού.Η συγκεκριμένη παρέμβαση θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιοχής ευθύνης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου προς όφελος των κάτοικων και των επισκεπτών του τόπου μας.
Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό να εργαζόμαστε, να σχεδιάζουμε και να διεκδικούμε!»
Σχετικά ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε:
«Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θάσου είναι η εμπροσθοφυλακή της προσπάθειας μας για ανάπτυξη του τόπου μας καθώς ο χώρος ευθύνης του αποτελεί την πρώτη εικόνα του Νησιούμας.
Η δουλειά του Προέδρου, του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και των υπαλλήλων και συνεργατών του Δ.Λ.Τ.Θ αποδεικνύεται εξαιρετικά σημαντική για όλους εμάς».

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Δ.Λ.Τ.Θ
Δημήτριος Μανίτσας

Προηγούμενο άρθρο«Χαμός» στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την ψήφιση του επιδόματος για τους ενστόλους – «Δίνουμε αφορμή να είμαστε αναξιόπιστοι και στους αριστερούς»
Επόμενο άρθροΠαραλαβή ενός (1) καινούργιου επιβατικού οχήματος hyundai i20 από το Δήμο Θάσου