Με την παρουσία και γνώριμου, λόγω της συχνής παρουσίας του στο λιμάνι, Riviera έκλεισε χθες η περίοδος αφίξεων των κρουαζιεροπλοίων στην Καβάλα για το 2023. Το εντυπωσιακό πλοίο «έδεσε» στο «Απόστολος Παύλος» λίγο μετά τις 8.00 το πρωί μεταφέροντας περί τους 1000 περίπου επιβάτες, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν Αμερικάνοι και Κορεάτες. Επόμενος προορισμός του είναι το λιμάνι της Κωνσταντινούπολης με ενδιάμεσο σταθμό το Τσανάκαλε.
ΧΡΟΝΙΑ ΡΕΚΟΡ
Τη φετινή χρονιά δημιουργήθηκε ρεκόρ στην Καβάλα, μιας και από τον Μάρτιο έως το τέλος Νοεμβρίου είχαμε 36 αφίξεις! Μπορεί να μην έφτασαν τις 40+ όπως είχε ακουστεί ότι είναι στην αρχή της σαιζόν, ωστόσο ακόμα και έτσι η αύξηση είναι σημαντική και έρχεται να πιστοποιήσει το γεγονός ότι η Καβάλα έχει ενταχθεί πλέον για τα καλά στο «χάρτη» του τουρισμού κρουαζιέρας, με ολοένα και περισσότερες εταιρίες να εντάσσουν το λιμάνι της στους προορισμούς τους.
Όταν μάλιστα ολοκληρωθούν και οι παρεμβάσεις ειδικά στον προσήνεμο μόλο, τότε είναι σίγουρο ότι στο «Απόστολος Παύλος» θα καταφτάσουν περισσότερα αλλά και ακόμα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια!

Προηγούμενο άρθροΜήνυμα της Βουλευτή ΝΔ Καβάλας Αγγελικής Δεληκάρη για την Διεθνή Ημερά για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Επόμενο άρθροΕκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού