Το νέο κατάστημά τους εγκαινίασαν οι Αδελφοί Πούλου στον Αμυγδαλεώνα με εργαλεία χειρός. Οι κ.κ. Φώτης, Αλέξης και η Ρέα Πούλου το Σάββατο στις 7 το απόγευμα παρουσίασαν στο πολυπληθές κοινό το νέο τους εγχείρημα.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «ξεκινάμε μια διαφορετική δραστηριότητα από αυτήν που μας γνωρίζει ο κόσμος εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Το κατάστημα βρίσκεται στην περιοχή του Αμυγδαλεώνα, περίπου 800 μέτρα στο αριστερό μας χέρι μετά τη διασταύρωση του Σταυρού Αμυγδαλεώνα, πηγαίνοντας προς Κρηνίδες. Είναι ένας αρκετά μεγάλος χώρος που έχει ως αντικείμενο εργαλεία χειρός, εργαλεία κήπου, κάποια πολύ μικρά είδη όπως δραπανοκατσάβιδα μπαταρίας, αναλώσιμα. Ό,τι χρειάζεται ένας ιδιώτης κι ένας επαγγελματίας για να κάνει δουλειές είτε στο σπίτι του, είτε στην εργασία του. Υπάρχουν τρία πολύ μεγάλα brands στο κατάστημα που πιστεύω να εξυπηρετήσουμε και να βοηθήσουμε όλους τους επαγγελματίες, ανάλογα με το τι επιθυμούν, να εξυπηρετηθούν από το κατάστημά μας. Υπάρχουν πάνω από 5000 είδη προϊόντων αυτήν τη στιγμή στο κατάστημα και θα ήταν χαρά μας να έρθει ο κόσμος να τα δει».

ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ

Στα εγκαίνιά υπήρξαν και κάποιες εκπλήξεις και για τους καταναλωτές που ήθελαν να ψωνίσουν και γι’ αυτούς που ήθελαν απλά να επισκεφθούν το νέο κατάστημα. Έγιναν κάποιες κληρώσεις χωρίς να χρειαζόταν να αγοράσει κάποιος οτιδήποτε.

Ο κ. Πούλος πρόσθεσε πως «το κατάστημα είναι κάτι το διαφορετικό απ’ ό,τι μας γνωρίζει ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια. Στο χώρο που βρίσκεται το κατάστημα ήμαστε εδώ και πολλά χρόνια, από το 1977. Απλώς εδώ κάναμε την αποθήκευση του πετρελαίου θέρμανσης και τώρα έχουμε διαμορφώσει κατάλληλα το χώρο για μια διαφορετική επιχείρηση.

Οι καιροί αλλάζουν και πρέπει κι εμείς να προσαρμοστούμε ώστε να είμαστε επίκαιροι στην αγορά της Καβάλας και τους καταναλωτές».

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Φ. ΠΟΥΛΟΥ

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό ο κ. Φώτης Πούλος προέβη σε ένα πολύ σύντομο χαιρετισμό τόνισε την βαθύτατη συγκίνηση του από την ανταπόκριση του κόσμου και τους ευχαρίστησε από τα βάθη της καρδιάς του ενώ ευχαρίστησε όλη την οικογένεια του και τους συνεργάτες του. «Είμαστε μία ομάδα και δεν μπορούμε να είμαστε διαφορετικά γιατί ζούμε περισσότερες ώρες με τους συνεργάτες μας παρά με τις οικογένειες μας», σημείωσε χαρακτηριστικά και ευχαρίστησε τους παραβρεθέντες που ήταν εκεί για να γιορτάσουν όλοι μαζί αυτό το νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα.

ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ

Στα εγκαίνια μεταξύ άλλων ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Αλέξης Πολίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας κ. Χρήστος Γάκης, ο δήμαρχος Καβάλας κ. Θεόδωρος Μουριάδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Πεφάνης, ο υποψήφιος βουλευτής κ. Λεωνίδας Παππάς, ο πρόεδρος Επαγγελματοβιοτεχνών κ. Χατζηχρήστου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Γιάννης Κελγιώργης, ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φιλίππων κ. Αρσονιάδης Παναγιώτης , ο Αντιπρόεδρος Βενζινοπωλών κ. Μιχάλης Μεταξάς, υποψήφιοι δήμαρχοι όπως ο κ. Κλειτσιώτης και ο κ. Μάκης Παπαδόπουλος και πλήθος άλλων.

Προηγούμενο άρθροΜακάριος Λαζαρίδης: Το στοίχημα για το νέο Ε.Σ.Υ. είναι μεγάλο και θα το κερδίσουμε
Επόμενο άρθροΧρήστος Γάκης: Σε πολύ καλο δρόμο οι εργασίες για το δίκτυο φυσικού αερίου στην Καβάλα