Αγαπητά μου παιδιά,

Ξεκίνησαν οι πανελλαδικές εξετάσεις. Ένα πολύ σημαντικό στάδιο της ζωής σας, καθώς αποτελεί το σκαλοπάτι για την είσοδο στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Θα ήθελα να σας συγχαρώ, όλες και όλους, για την προσπάθειά που καταβάλατε κατά τη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς, αλλά και τα προηγούμενα έτη. Μπορώ να καταλάβω το άγχος και τις ανησυχίες σας. Παρ’ όλα αυτά, οφείλετε να μείνετε ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι στο στόχο σας. Να έχετε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες, τις γνώσεις και τη μελέτη σας.

Να θυμάστε πως η ζωή είναι γεμάτη δοκιμασίες και προκλήσεις, δεν καθορίζεται από μεμονωμένες εξετάσεις. Να πιστεύετε στον εαυτό σας, να κυνηγάτε τους στόχους και τα όνειρά σας. Είμαι βέβαιος πως θα τα καταφέρετε!

Τέτοιες μέρες, οφείλουμε να ευχαριστούμε τους «αφανείς ήρωες» των εξετάσεων, που δεν είναι άλλοι από τους γονείς και τους καθηγητές σας. Αποτελούν πυλώνες της προσπάθειάς σας!

Σας εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία!

Προηγούμενο άρθροΠαιδικοί σταθμοί: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τα voucher – Οι δικαιούχοι και η διαδικασία για τις αιτήσεις
Επόμενο άρθροΣυνάντηση της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Καβάλας με τους εκπροσώπους του Σωματείου Επαγγελματικών Σκαφών Αναψυχής Χωρίς Πλήρωμα