Οι εκλογές τελείωσαν. Οι πολίτες επέλεξαν κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη να οδηγήσει τη χώρα μπροστά, στη σταθερή πορεία που με τόσο κόπο κατακτήθηκε την προηγούμενη τετραετία.
Η νέα τετραετία αρχίζει και οι προκλήσεις είναι πολλές. Η προσπάθεια όμως συνεχίζεται και το νέο έργο είναι μπροστά μας.
Στο νέο ξεκίνημα θα ήθελα πρώτα να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που με τίμησε με την εμπιστοσύνη του και με τοποθέτησε για τέσσερα κρίσιμα, δύσκολα αλλά και παραγωγικά χρόνια στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Κυρίως όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τις Καβαλιώτισσες και τους Καβαλιώτες που ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου με αυτόν τον αδιαμφισβήτητο τρόπο στις εκλογές του Μαΐου. Είμαι Βουλευτής Ν. Καβάλας, αγωνίζομαι για τον τόπο μου, βρίσκομαι δίπλα σε όλες και σε όλους.
Εύχομαι καλή δύναμη στη νέα Κυβέρνηση και σε όλους τους συναδέλφους στη νέα Βουλή.
Η πολιτική διαδρομή είναι αγώνας αντοχής και όχι ταχύτητας!

Προηγούμενο άρθροΔήμος Νέστου: Υπογράφτηκε η σύμβαση με τον ανάδοχο των έργων που αφορά, την αναβάθμιση στις πλατείες Εργατικών Κατοικιών και Προαστίου
Επόμενο άρθρο“Η Μουσική και Οι Μουσικοί του Παγγαίου” – Αφιέρωμα στο Παγγαιορείτικο Τραγούδι