Ο Δήμος Νέστου δημοπράτησε το έργο του νέου κολυμβητηρίου. Ο δήμαρχος κ. Σάββας Μιχαηλίδης υπογράμμισε ότι πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 7 εκ. ευρώ.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «μετά την έγκριση του ελεγκτικού συνεδρίου φτάσαμε να δημοπρατήσουμε ένα σημαντικό έργο για τον τόπο μας. Ολοκληρώνοντας τη φάση αυτή θα έχουμε ανάδοχο, ευελπιστούμε μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών προκειμένου να προχωρήσουμε στην υπογραφή σύμβασης και την κατασκευή του πολύ σημαντικού αυτού έργου με προϋπολογισμό 7 εκ ευρώ και αναμένεται να εκτελεστεί στο άμεσο διάστημα μετά τη ολοκλήρωση των διαδικασιών. Θα είναι ανοιχτό κολυμβητήριο καθώς τα κλειστά είναι ξεπερασμένα, πλέον, καθώς δημιουργούν πάρα πολλά προβλήματα κυρίως με τις αναθυμιάσεις που δημιουργούν. Το κλειστό κολυμβητήριο δεν μπορεί να γίνει ανοιχτό, ενώ το αντίθετο γίνεται με θαλάμους που μπορούν να το κλείσουν. Αυτό που προέχει είναι ότι σε μία περιοχή που πολύς κόσμος ενδιαφέρεται για τον υγρό στίβο, αυτό το έργο που θα είναι κοντά στα άλλα αθλητικά κέντρα δημιουργεί μια καλή συνθήκη για τη νεολαία και όχι μόνο».

ΜΕ ΔΥΟ ΠΙΣΙΝΕΣ

Πρόσθεσε ότι «αυτό το κολυμβητήριο θα έχει δύο πισίνες. Η μία των αγωνιστικών διαστάσεων και η δεύτερη αφορά ΑμΕΑ και παιδιά. Σε 6,5 στρέμματα διαθέσιμου χώρου, δεν θα περισσέψει ούτε τετραγωνικό, κάτι που δείχνει ότι θα γίνει ένα σημαντικό έργο που θα εξωραΐσει το χώρο και θα δημιουργηθεί μια υποδομή πολύ χρήσιμη για το μέλλον».

Προηγούμενο άρθροΣε ετοιμότητα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας ενόψει καύσωνα
Επόμενο άρθροΚώστας Παπακοσμάς: Άλλωστε δεν παίρνεις την έγκριση κάποιου για να συμμετέχεις σε ένα αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο