Με τη συμμετοχή 35 ομάδων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού πραγματοποιήθηκε το διήμερο 30 Ιουνίου – 1 Ιουλίου 2023, στον Δημοτικό Κήπο, το 3ο κατά σειρά τουρνουά μπάσκετ 3×3 Master Series, με πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και του Δήμου Καβάλας!

Αθλητές και αθλήτριες υψηλού επιπέδου, παίκτες εθνικών ομάδων και παιδιά με πλούσιο ταλέντο, χάρισαν μαγικές στιγμές στους εκατοντάδες Καβαλιώτες και τους επισκέπτες της πόλης, οι οποίοι γέμισαν τις κερκίδες του πλαστικού γηπέδου μπάσκετ τόσο στους πρωϊνούς αγώνες όσο και στις τελικές αναμετρήσεις όλων των κατηγοριών.

Οι εικόνες από τη σκιά του Δημαρχιακού Μεγάρου ταξιδεύουν ήδη σε όλη την επικράτεια και αποτελούν την καλύτερη δυνατή διαφήμιση για την Καβάλα και την ευρύτερη περιοχή.

Το εντυπωσιακό θέαμα των μεγάλων τελικών της διοργάνωσης παρακολουθήσουν ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, οι πρώην καλαθοσφαιριστές, Βαγγέλης Αλεξανδρής και Ντέιβιντ Ίνγκραμ, οι προπονητές του Αστέρα Καβάλας, Νίκος Πενταζίδης και των Πανθήρων Καβάλας, Κώστας Λογοθέτης, καθώς και πολλοί αθλητές μπάσκετ των ομάδων της Καβάλας.

Οι απονομές των μεταλλίων στους νικητές των τεσσάρων κατηγοριών (MEN +18, WOMEN +18, MEN U18, WOMEN U18), έγιναν από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, Κωνσταντίνο Πεφάνη, τους Αντιδημάρχους Αθλητισμού, Κώστα Βακιρτζή και Παιδείας και Πολιτισμού, Απόστολο Μουμτσάκη, από τον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΚ, Νίκο Νικολόπουλο και το μέλος της Ομοσπονδίας, Γιάννη Πεταλωτή.

Ο Δήμος Καβάλας επιθυμεί να ευχαριστήσει τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Περιφερειακό Τμήμα Καβάλας, τους γιατρούς των αγώνων, Κώστα Ντεμισιέ και Δημήτρη Παπαδόπουλο, και τους εργαζόμενους της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας, για τις πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφεραν κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Προηγούμενο άρθρο“Η γνώμη σου μετράει!” Μία ψηφιακή καμπάνια του Μάκη Παπαδόπουλου για την καταγραφή των απόψεων των δημοτών
Επόμενο άρθροΟρκίζεται τη Δευτέρα η Βουλή – Το χρονοδιάγραμμα και η διαδικασία μέχρι την ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση