Σε ό,τι αφορά το φυσικό αέριο είπε ότι «οι εργασίες εξελίσσονται κανονικά και αφού τελειώσουμε τις εκλογές, σιγά- σιγά από το Νοέμβριο θα δρομολογήσουμε σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο, να προχωρήσουν και τα τελευταία έργα σε κεντρικές οδούς της πόλης ώστε να τελειώσουμε με το κέντρο και να μην έχουμε πλέον παρεμβάσεις που θα ενοχλούν την κυκλοφορία των οχημάτων και του κόσμου.
Η Ομόνοια είναι ο βασικός δρόμος για τις εργασίες. Θέλουμε να συνεννοηθούμε και με τον Εμπορικό Σύλλογο πρώτα ώστε να μην δημιουργήσουμε πρόβλημα στα καταστήματα. Να δούμε πώς θα μπορέσουμε να το οργανώσουμε έτσι ώστε να έχουμε καλό αποτέλεσμα και στην εξέλιξη του έργου αλλά και να μην δημιουργήσουμε ζημιά στους εμπόρους, ούτε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στον κόσμο. Θα τελειώσουμε με τις εκλογές και θα κάνουμε μια συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο γι’ αυτό το θέμα. Το επόμενο διάστημα, πάντως, θα δρομολογηθεί για να γίνει το έργο και στην οδό Ομονοίας».
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ
Πρόσθεσε επί του θέματος του φυσικού αερίου ότι «οι πρώτες συνδέσεις θα ξεκινήσουν από τις 16 Οκτωβρίου. Η σύνδεση θα είναι δωρεά, κάτι που αποτελεί προσφορά της ΔΕΔΑ. Όποιος έχει επιφυλάξεις για το φυσικό αέριο, θα μπορεί να κάνει αίτημα στην εταιρεία και να του παρουσιάσουν μία οικονομοτεχνική μελέτη που θα του δείχνει τι κόστος έχει με τη μορφή ενέργειας που χρησιμοποιούσε μέχρι σήμερα και τι κόστος θα έχει αν χρησιμοποιεί φυσικό αέριο κι αν τον συμφέρει ή όχι. Αυτό εξυπηρετεί και την εταιρεία που βλέπεi αν όντως συμφέρει να συνδεθεί κάποιος αλλά και τους ίδιους τους καταναλωτές που θα έχουν μια εικόνα για την εξοικονόμηση που θα κάνουν αν βάλουν το φυσικό αέριο».

Προηγούμενο άρθροΚώστας Παπακοσμάς: Καλώ όλους τους πολίτες να έρθουν στις κάλπες και να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία
Επόμενο άρθροΔιακοπή υδροδότησης στην περιοχή της Νεάπολης