Στις 17/11/2023 το μεσημέρι, τα φιλοξενούμενα παιδιά του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Καβάλας, με τη συνοδεία του προσωπικού και της Δ/ντριας του Παραρτήματος, κας Μάρθας Δεμιρτζή, επισκέφθηκαν την Δ/νση Αστυνομίας Καβάλας.

Ήταν μια πρωτόγνωρη και συνάμα πλούσια σε ερεθίσματα εμπειρία καθώς τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο Μουσείο της Αστυνομίας και να ενημερωθούν από τους Αστυνόμους Α’ του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας, κ. Μάνο Δημήτριο και την κα. Γεωργίτση Χριστίνα, πάνω σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και ασφαλούς διάβασης στο δρόμο.

Επίσης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν βιωματικά πώς πραγματοποιείται ένα αλκοτέστ. Μας υποδέχτηκαν πολύ θερμά δύο εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας και σε πολύ άνετο κλίμα τα παιδιά υπέβαλαν πολλές ερωτήσεις που τους απασχολούσαν για διάφορα θεματα και έλυσαν άμεσα τις απορίες τους.

Τα παιδιά και οι εργαζόμενοι του ΠΠΠΚ πρόσφεραν στους εκπροσώπους της αστυνομίας ως ένα μικρό δείγμα της ευγνωμοσύνης τους για τη διαρκή και πολύχρονη υποστήριξη της Δ/νσης Αστυνομίας Καβάλας προς το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας, μια μεγάλη κάρτα με ζωγραφιές και ευχές καθώς και ένα λουλούδι. Από την πλευρά της Αστυνομίας, προσφέρθηκε σε όλους/όλες τους/τις συμμετέχοντες/ουσες ένα κέρασμα και ένα ενημερωτικό περιοδικό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σας ευχαριστούμε που με την άοκνη προσφορά σας, συμβάλλετε στην καλλιέργεια του αίσθηματος ασφάλειας και εμπιστοσύνης προς την Ελληνική Αστυνομία στη συνείδηση των παιδιών μας και ιδιαιτέρως αυτών που ανήκουν στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Προηγούμενο άρθροΔίπλα στους πολίτες ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Πριονίδης- Συνεχίζει την προσφορά του για το κοινό καλό
Επόμενο άρθροΠροκηρύχθηκε διαγωνισμός για τα έργα ανακαίνισης του Νοσοκομείου Καβάλας