“Πράγματι έχουμε σηκώσει εδώ και αρκετό καιρό τα μανίκια, κάνουμε εντατικό φροντιστήριο κυριολεκτικά, ενημερωνόμαστε για όσα ισχύουν σχετικά με την λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου, όπως επίσης και για όλα τα θέματα”.

Τα παραπάνω τόνισε στο πλαίσιο δηλώσεών του ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης ”Ο Τόπος της Ζωής Μας”, Ξενοφών Κροκίδης, ενόψει της έναρξης των συνεδριάσεων του νέου δημοτικού συμβουλίου από τη νέα χρονιά.

TA MEΓΑΛΑ ΕΡΓΑ

”Εγώ έχω ένα προνομιακό πεδίο ενδιαφέροντος, καθώς λόγω επαγγέλματος γνωρίζω τα ιατρικά ζητήματα, αλλά και τα κοινωνικά θέματα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν πρέπει να γνωρίζουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας, τα μεγάλα έργα κι όλα όσα αντιμετωπίζει ο Δήμος Καβάλας. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, από τις δεύτερες εκλογές και μετά, έχω παρακολουθήσει σχεδόν όλα τα δημοτικά συμβούλια όχι δια ζώσης αλλά από το διαδίκτυο. Υπάρχουν κάποια θέματα ενδιαφέροντα και ενημερωνόμαστε συνεπώς για τα πολύ φλέγοντα ζητήματα, όπως η κατάργηση του Νομικών Προσώπων και δη της ”ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑΣ”, το τι γίνεται με τις Δ.Ε.Υ.Α., για τις οποίες αγωνιούμε κι εμείς όπως αγωνιά και η παράταξη του κ. Μουριάδη για το τι θα γίνει με την επιχείρηση. Προσπαθούμε να αποκρυπτογραφήσουμε τις προθέσεις της κυβέρνησης και πραγματικά απ’ ό,τι λένε μερικοί στο βάθος βάθος είναι η ιδιωτικοποίηση των νερού. Αυτό βέβαια δεν θα μας βρει σύμφωνους, αλλά θα μας βρει απέναντι”, σημείωσε σχετικά ο κ. Κροκίδης.

ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ…

”Είμαστε η αξιωματική αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είμαστε εκεί και σαν άτομα και σαν παράταξη κάνοντας αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Είμαστε φυσικά πρόσωπα, οπότε η συνείδηση του καθενός θα τον οδηγήσει στο να παίρνει τις αποφάσεις που θα νομίζει για κάθε θέμα. Άρα θα συμφωνούμε με τον δήμαρχο και τους αντιδήμαρχος όταν προτείνουν κάτι σωστό, όπως νομίζουμε εμείς για τους συμπολίτες μας και ενδεχομένως θα έχουμε μία διαφορετική άποψη, όχι απέναντι κατ’ ανάγκη αλλά κάπως διαφορετική, θα τονίζουμε τη διαφορετικότητά μας με την παρουσία μας, με τον λόγο μας, με την ψήφο μας. Όλοι περιμένουμε ένα δημιουργικό νέο δημοτικό συμβούλιο, με έναν νέο πρόεδρο, ο οποίος θα ψηφιστεί από όλες τις παρατάξεις, όπως συμβαίνει συνήθως, οπότε εύχομαι καλή αρχή στο νέο δημοτικό συμβούλιο”, επισήμανε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο κ. Κροκίδης.

Προηγούμενο άρθροΣυνεδρίασε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά- Θα δοθεί το όνομα του στην κεντρική οδό και στην πλατεία του οικισμού του Κοκκινοχωρίου
Επόμενο άρθροΗ 7η Γιορτή Παιδείας του Δήμου Παγγαίου